Lähihoitaja, Kotihoito Kurikka

Hakuaika päättyy  21.5.2024 14:00

Haemme kolmea (3) lähihoitajaa Kurikan kotihoitoon vakituisiin työsuhteisiin 3.6.2024 alkaen. Työn aloitus on sovittavissa.

Haemme kolmea (3) lähihoitajaa Kurikan kotihoitoon vakituisiin työsuhteisiin 3.6.24 alkaen. Työn aloitus on sovittavissa. Yksi heistä tulee toimimaan Kurikan kotihoidon vakituisena vuosilomien tekijänä.

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme lähihoitaja.

Kotihoito hoitaa pääsääntöisesti ikääntyneitä asiakkaita ja kotihoidon tavoitteena on tukea kotona asumista. Kotihoidossa toimit osana kotihoitotiimiä, joita on Kurikan kotihoidossa kolme. Kussakin tiimissä työskentelee lähihoitajien lisäksi kotisairaanhoitaja. Kotihoidossamme työskentelee lisäksi palvelukoordinaattori.

Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön, jossa pääset käyttämään monipuolisesti omaa ammattitaitoasi. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta kotihoitotyötä. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Kevään 2024 aikana valmistuvat lähihoitajaopiskelijat otamme huomioon haussa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Jenny Leppälä

Puh. 050 389 1803

Palveluyksikköjohtaja Riikka Saarinen

Puh. 040 545 5320

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!