Lähihoitajan/työnjakajan sijaisuus keskitetyssä työnjaossa, keskinen kotihoitoalue (Kuopio, Kaavi, Tuusniemi)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 12:00

Hei lähihoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Keskiselle alueelle ( Kuopio, Kaavi, Tuusniemi) lähihoitajan sijaista työnjakoon ajalle 27.5-1.9.2024.

Työnjakaja vastaa kotihoidon asiakaskäyntien suunnittelusta oikea-aikaisesti Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmään huomioiden asiakkaan palveluun liittyvät osaamisvaatimukset.

Keitä me olemme?

Meillä työnjaossa työskentelee ammattitaitoinen ja kehitysmyönteinen työporukka. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen tiimien esihenkilöiden ja työntekijöiden kanssa. Luomme yhdessä motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus ja työnilo ovat keskiössä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Työtä tehdään klo 6.15-21.30 välisenä aikana eri vuoroissa. Jokainen työnjakaja vastaa työvuoronsa aikana hänelle määritetystä kokonaisuudesta. Suunniteltava kokonaisuus vaihtelee, jotta jokaisella työnjakajalla säilyy tuntemus eri tiimien ominaispiirteisiin ja kuormittavuus tasaantuu.

Olisiko tämä työ sinulle?

Kelpoisuutena tehtävään on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran rekisteröityminen. Työnjakajalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää paineensietokykyä sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Eduksi katsomme kokemuksen kotihoidon työstä sekä kotihoidon toiminnanohjaus- ja tietojärjestelmien osaamisen. Palkka tehtävässä on 2500 €/kk.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Todistus huumausainetestistä vaaditaan kaikilta kotiin annettavissa palveluissa työskenteleviltä sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.
- Aiempi kokemus työnjaosta tai kotihoidossa työskentelystä katsotaan eduksi.
- Sijaisuus voidaan täyttää heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Sinulle on paikka sydämessä.
Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Heli Voutilainen, p. 044 717 5386 tai heli.voutilainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisenhyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!