Työpaikkailmoitus

  3677  

  Hammashoidon sijaisrekisteri, Mikkelin kaupunki

  Mikkelin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimi, Etelä-Savo, Mikkeli

  Haku päättyy 31.12.2015 0:00
  Ilmoitus jätetty 7.2.2011
  Työsuhteen kesto Määräaikainen
  Työn luonne Kokoaikatyö

  Tehtävän kuvaus

  Hammashoidon sijaisuudet sijoittuvat eri tehtäviin hammashoidon työyksiköissä.

  Voit olla joko opiskelija tai jo alalle valmistunut, kokenut hammashoidon ammattilainen. Sovi hakemuksen jätettyäsi haastatteluajasta rekrytointikoordinaattori Sari Takkisen kanssa puhelimitse 044 794 4533. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

  Hakemukseen toivomme liitettävän pdf-muodossa kopiot tehtävän kannalta keskeisistä tutkintotodistuksista. Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös. Lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa työskentelevien on näytettävä esimiehelle ennen työsuhteen aloittamista rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote. Opiskelijat liittävät hakemukseen opintorekisteriotteen pdf-muodossa.

  Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

  Mikäli tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (arkisin klo 7-15).

  Työ alkaa sopimuksen mukaan
  Palkkaus Sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan
  Työavain 1437

  Työnantajakuvaus

  Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka. Lue lisää:

  www.mikkeli.fi

  Yhteystiedot

  Rekrytointikoordinaattori Sari Takkinen
  puh: 044 794 4533
  sari.takkinen @ mikkeli.fi.
  Lähetä kaverille
  Bookmark and Share

  Hei, oletko mobiilikäyttäjä?

   

  Hae avoimia työpaikkoja
  mobiilipalvelullamme
  tai
  Siirry verkkosivustollemme
  www.kuntarekry.fi