Työpaikkailmoitus

  105  

  Lastenhoitajien ja lastentarhanopettajien sijaisuudet Kotkan kaupungin päivähoidossa

  Kotkan kaupunki, Lasten ja nuorten palvelut, Kymenlaakso, Kotka

  Haku päättyy 31.12.2015 23:59
  Ilmoitus jätetty 1.1.2012
  Työsuhteen kesto Määräaikainen
  Työn luonne Kokoaikatyö, Osa-aikatyö, Vuorotyö, Tuntityö

  Tehtävän kuvaus

  Sijoitut kasvatushenkilöstön sijaisuuksiin Kotkan kaupungin päivähoidon työyksiköissä omien kiinnostuksen kohteidesi, osaamisesi ja elämäntilanteesi mukaan.

  Keikkailemalla Sinulla on mahdollisuus tutustua eri työyksiköihin ja kehittää osaamistasi. Työ soveltuu hienosti niin lähihoitaja- ja sosionomiopiskelijoille kuin tiedekorkeakouluopiskelijoillekin. Lisäksi kokeneet alan ammattilaiset ja jo eläkkeelle siirtyneet ovat Kotkan kaupungissa arvostettu voimavara.

  Työ alkaa Eripituisia sijaisuuksia
  Palkkaus KVTES-sopimuksen mukaan
  Työavain 904

  Työnantajakuvaus

  Kotkan kaupunki on laadukkaiden hyvinvointipalvelujen tuottaja. Kotkan kaupungin päivähoidossa arvostetaan lasten kulttuuria. Kotkan päivähoito tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita varhaiskasvatuspalveluja lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Varhaiskasvatuksen perustana on yhdessä vanhempien kanssa luoda turvallinen ja myönteinen kasvuympäristö, jossa lapsella on mahdollisuus yksilölliseen kasvuun, kehitykseen ja oppimiseen leikin avulla. Kotkan kaupungissa arvostetaan sosiaalista huolenpitoa, elinikäistä oppimista sekä puhdasta ja viihtyisää ympäristöä. Arvostukset näyttäytyvät päivittäin työn arjessa. Merikaupunki Kotka on savuton työnantaja. Lisätietoja Kotkasta työnantajana saat osoitteesta

  www.kotka.fi

  Yhteystiedot

  Rekrystä lisätietoja sijaisuuksista ja yleisperehdytyksen keikkailuun antaa arkisin klo 7 - 14 Mia Mussalo numerosta 020 610 9526. Osoitteemme on Laivurinkatu 8 B 1, 48100 Kotka (Poliisin lupatoimistoa vastapäinen kortteli). Sovi hakemuksen jätettyäsi haastatteluajasta Mian kanssa. Otathan haastatteluun mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. HUOM! OSOITTEEMME ON 11.5.2015 LÄHTIEN TORNATORINTIE 3, KOTKA. Löydät meidät 5. kerroksesta.
  Lähetä kaverille
  Bookmark and Share

  Hei, oletko mobiilikäyttäjä?

   

  Hae avoimia työpaikkoja
  mobiilipalvelullamme
  tai
  Siirry verkkosivustollemme
  www.kuntarekry.fi