Työpaikkailmoitus

  1938  

  Lyhytaikaiset sijaisuudet terveydenhuollon, päivähoidon, opetusalan sekä ateria- ja puhtauspalveluiden tehtäviin

  Hyvinkää, Perusturva, Sivistystoimi, Uusimaa, Hyvinkää

  Haku päättyy 31.12.2016 23:59
  Ilmoitus jätetty 12.3.2015
  Työsuhteen kesto Määräaikainen
  Työn luonne Kokoaikatyö, Osa-aikatyö, Vuorotyö, Tuntityö

  Tehtävän kuvaus

  Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Hyvinkään kaupungin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Tarjoamme sijaisuuksia terveyskeskussairaalaan, vanhainkoteihin, kotihoitoon, päivähoitoon, perusopetukseen sekä ateria- ja puhtauspalveluihin. Kauttamme sijaisuuksiin työllistyvät lähihoitajat, sairaanhoitajat, lastenhoitajat, lastentarhanopettajat, laitoshuoltajat, keittiötyöntekijät, opettajan sijaiset sekä näiden alojen opiskelijat.

  Hyvinkään kaupungin palvelutaloissa annetaan lyhyt- ja pitkäaikaishoitoa. Terveyskeskussairaalan osastot 11 A ja B ovat akuutteja vuodeosastoja. Osasto 1 tarjoaa pidempiaikaista sairaanhoitoa ja kuntoutusta. Kotihoito tarjoaa henkilökohtaista hoivaa, huolenpitoa ja kotisairaanhoitoa sekä muita tukipalveluita.

  Hyvinkään varhaiskasvatuspalvelut tarjoavat 0-6-vuotiaille lapsille hoitoa, varhaiskasvatusta ja opetusta sekä 6-vuotiaille esiopetusta. Hyvinkään peruskoulujen tehtävänä on antaa kaikille oppilaille hyvät perustiedot ja -taidot jatko-opiskelua ja elämää varten.

  Ateriapalvelut tuottavat päivän ateriat päiväkodeissa, kouluissa ja palvelukeskuksissa. Puhtauspalvelut tarjoaa päivittäistä puhtaanapitoa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa, tk osastoilla 1,11 A/B sekä avustaa tk osastoilla ateriajakelussa.

  Terveydenhuollon sijaisilta edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai aloitettuja lähihoitaja- / sairaanhoitajaopintoja. Eduksi katsotaan aikaisempi alan työkokemus. Opiskelijoilla tulisi mielellään olla suoritettuna vähintään yksi harjoittelujakso osastotyössä vanhainkodissa tai terveyskeskuksessa.

  Päivähoidon sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alalle. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus lasten ja nuorten parissa sekä alan koulutus.

  Opettajan sekä koulunkäyntiavustajan sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää, ylioppilastutkintoa sekä soveltuvuutta opetusalan tehtävissä työskentelyyn. Eduksi katsotaan aikaisempi alan työkokemus sekä alan koulutus.

  Ateria- ja puhtauspalveluiden sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alelle. Eduksi katsotaan aikaisempi alan työkokemus sekä alan koulutus ja ateriapalvelussa hygieniapassi. Lisäksi työntekijöiden on hallittava sujuva suomen kieli.

  Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään voimassa olevaa rikosrekisteriotetta.

  Kun olet täyttänyt hakemuksen keikkatyöhön, ole yhteydessä Hyvinkään rekrytointitoimistoon sopiaksesi ajan haastatteluun.

  Työ alkaa Sopimuksen mukaan
  Palkkaus KVTES:n mukainen
  Työavain 954

  Työnantajakuvaus

  Hyvinkää on ihmisen kokoinen, kotoisa kaupunki ruuhkattomalla metropolialueella. Kaupunki kasvaa ja kehittyy kestävällä tavalla. Hyvinkäällä hektisyys ja hyvää tekevä hiljaisuus ovat harmoniassa. Vehreään maaperäämme on hyvä juurtua niin ihmisen kuin yrityksenkin.

  www.hyvinkaa.fi

  Yhteystiedot

  Hyvinkään kaupunki, Rekrytointitoimisto, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää, rekrytointi@hyvinkaa.fi
  Lähetä kaverille
  Bookmark and Share

  Hei, oletko mobiilikäyttäjä?

   

  Hae avoimia työpaikkoja
  mobiilipalvelullamme
  tai
  Siirry verkkosivustollemme
  www.kuntarekry.fi