Lähihoitaja (3), kotihoito, Varkaus

Hakuaika päättyy  17.5.2024 12:00

Tartu tilaisuuteen ja tule Varkauden kotihoidon tiimiin! Etsimme juuri sinua, lähihoitaja, vahvistamaan rivejämme. Tarjoamme vakituisia tehtäviä, jotka alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. Tämä voi olla juuri se uusi ja kiehtova askel urallasi!

Tervetuloa tiimiimme!

Lähihoitajana toimit kotihoidossa perushoidon asiantuntijana. Vastaat asiakkaalle suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidon työntekijänä saat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus ylläpitää ja vahvistaa omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä kehittää kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa. Lähihoitajan työssä tärkeää on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentelytaidot.

Odotuksemme tulevalle työkaverillemme?

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta ja hyvinvoinnista ja teet työtäsi suurella sydämellä. Sinulla on positiivinen asenne, pilkettä silmäkulmassa ja hyppysellinen huumoria työssäsi. Olet valmis työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, joustavan ja ammattitaitoisen tiimin sekä esihenkilön päivittäisen tuen. Työhyvinvointiin kuuluu Epassi-etu, työterveyshuollon palvelut sekä tyhy-toimintaa. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2482,81 €/kk. Työ on kolmivuorotyötä.

Pian pääset tekemään hakemuksen, lue kuitenkin vielä kelpoisuudesta ja muista huomioista:

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Valviran rekisteröityminen. Voit olla jo kokenut konkari tai työuraasi aloitteleva - otamme sinut mielellämme osaksi tiimiämme.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemus ja jutellaan yhdessä lisää!

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä ennen työsuhteen alkamista.
-Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kk koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Kotihoidon esihenkilö Jani Harinen, p. 044 444 2292, jani.harinen@pshyvinvointialue.fi

Kotihoidon esihenkilö Essi Syrjälahti, p. 044 444 2398, essi.syrjalahti@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!