Sosiaalityöntekijä aikuissosiaalityöhön, Riihimäen seutu

Hakuaika päättyy  20.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haluatko päästä tekemään ja kehittämään vaikuttavaa aikuissosiaalityötä?

Meillä Kanta-Hämeen hyvinvointialueella on avoinna sosiaalityöntekijän vakituinen virka aikuissosiaalityön tiimissä 19.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Aikuissosiaalityössä asiakkainasi ovat yli 18-vuotiaat erityisen tuen tarpeessa olevat asiakkaat, jotka ovat eri syistä johtuen haasteellisessa elämäntilanteessa. Tehtäviisi kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen palvelutarpeen arviointi ja asiakkaan tarpeita vastaavan sosiaalisen tuen ja palvelujen kokonaisuuden rakentaminen. Työssäsi teet yhteistyötä eri viranomaisten ja aikuissosiaalityön tiimin kanssa asiakkaan tilanteen selvittämiseksi ja parantamiseksi. Työn kehittäminen kuuluu olennaisesti työhösi. Työssäsi sinulla jää aikaa keskittyä sosiaalityöhön monipuolisesti, sillä Oma Hämeessä pääosa toimeentulotukipäätöksistä tehdään taloudellisen tuen yksikössä.

Työpisteesi sijaitsee toiveesi mukaan Riihimäellä, Hausjärvellä tai Lopella. Riihimäen toimisto sijaitsee aivan juna-aseman läheisyydessä. Teet työtäsi myös toimiston ulkopuolella eri verkostoissa, kotikäynneillä ja tarvittaessa työparityöskentelynä. Työ edellyttää liikkumista. Työssä tukenasi on aikuissosiaalityön ammattilaisista koostuva tiimi, johon kuuluu lisäksesi 4 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa, 5 tuetun asumisen ohjaajaa sekä oma lähijohtajasi.

Tarjoamme sinulle
- kiinnostavan ja haastavan työn
- huippuhyvät ja huumorintajuiset työkaverit
- kilpailukykyisen palkan 3985,80€ /kk
- reilua ja joustavaa johtamista
- mahdollisuuden etätyöhön ja monipaikkatyöhön
- mahdollisuuden käyttää työmatkoja työntekoon julkisissa liikennevälineissä
- ryhmätyönohjauksen ja ammattitaitoasi ylläpitävät koulutukset
- kulttuuri-, liikunta- tai hierontaedun 200 euroa vuodessa E-passi
- lounasedun 20%
- työmatkaedun
- työterveyshuolto Terveystalossa
- ilmainen pysäköinti

Toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja sinulla on aktiivinen ja innostunut työote. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, rohkeutta sekä itsenäistä ajattelukykyä. Tunnistaessasi tästä kuvauksesta itsesi, saattaisit olla oikea työkaveri meille.
Edellytämme laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita määräaikaisesti sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnä olevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi.

Haastattelut pidetään viikolla 22.

Tehtäväkohtainen palkka on 3985,80€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Niemi, sanna.v.niemi@omahame.fi, puh. 040 675 3785

Jos en pääse vastaamaan, niin soitan sinulle takaisin

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!