test

Sosiaalityöntekijä sosiaali- ja kriisipäivystykseen

Hakuaika päättyy  3.5.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Tiimissämme työskentelee kymmenen sosiaalityöntekijää, kuusi kriisityöntekijää, sosiaali- ja kriisipäivystyksen johtaja ja kaksi palvelusihteeriä. Työ on vuorotyötä, sisältää työskentelyä kaikkina vuorokauden aikoina 24/7/365 ja vuoromme ovat pituudeltaan 10-12 tunnin mittaisia. Työskentelemme koko Kanta-Hämeen maakunnan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnan paloasemalla ja poliisiasemalla.

Vastaamme maakunnan ja alueella oleskelevien kiireellisistä sosiaalihuollon ja akuuttikriisityön tehtävistä vuorokauden ympäri. Suuronnettomuus- ja muissa häiriötilanteissa vastaamme psykososiaalisen tuen ensivaiheen johtamisesta. Sosiaalityöntekijänä meillä otat vastaan tehtäviä hätäkeskuksen ja muiden viranomaisten ja sidosryhmien kautta sekä asiakkaiden suorina yhteydenottoina. Tehtävän tullessa teet arvion tehtävän kiireellisyydestä ja tarvittavista toimenpiteistä asiakkaan tilanteen auttamiseksi. Tehtävän hoito vaatii itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta. Haastavampia tilanteita ratkotaan aina yhdessä työparin, tiimin tai johtajan tuella. Akuuttikriisityön tehtäviä hoitavat kaikki yksikkömme työntekijät sovitun prosessin mukaisesti.

Meillä on jaettu ymmärrys siitä, että tässä työssä ei koskaan tulla valmiiksi vaan opimme toisiltamme ja tehtävistämme matkan varrella. Yhteisössämme et jää yksin, saat olla perehdytettävänä ja saat moniammatillista ja kollegiaalista tukea. Tunnistamme työmme olevan vaativaa, siksi työturvallisuus ja työntekijöiden hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Hyvinvointiamme tukevat yhteiset tiimipäivät ja työnohjaus sekä mahdollisuus työyhteisöjälkipurkuun ja yksilö tai työparitapaamisiin kriisi- ja traumapsykoterapeutin kanssa.

Onnistuaksesi tässä tehtävässä olet ihminen, joka ei rakasta rutiineja vaan sytyt saadessasi eteesi ennakoimattomia tilanteita ja pystyt toimimaan paineen alla. Olet valmis muuttamaan suunnitelmia ja tarttumaan toimeen. Olet ajokortillinen alasi konkari, innostut ihmisistä, vuorovaikutustaitosi ovat timanttia ja haluat jakaa osaamistasi kanssamme. Olet laillistettu sosiaalityöntekijä (sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus) ja omaat monipuolista sosiaali- ja kriisityön kokemusta. Lisäksi edellytämme, että tulet toimeen erilaisen tekniikan ja asiakastietojärjestelmien kanssa. Valitusta työntekijästä tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Tehtäväkohtainen palkka on 4190,20e/kk + vuorolisät. Lisäksi maksetaan mm.työkokemuksesta maksettavat lisät, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Muina työn etuina mainittakoon pitkien vuorojen vastapainona extra-vapaat ja vuorolisistä kertyvät lisätulot, työpaikallamme on ilmaiset parkkipaikat ja päivystystyöhön suunnitellut työtilat kuntosaleineen. Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Laitathan haastatteluajat alustavasti kalenteriin, haastatteluja pidämme 6- ja 7.5 klo 14 - 17.00 välillä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Yksikkömme johtaja Terhi Saloranta vastaa mielellään kysymyksiisi. Puhelimitse numerosta 050 528 5514 tai sähköpostilla terhi.saloranta@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan