Sosiaalityöntekijä työikäisten palvelut

Hakuaika päättyy  20.5.2024 15:00

Hae mukaan ammattitaitoiseen ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen työikäisten palveluihin 29.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijä toimii virassa aloitettaessa Pieksämäen alueella.

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa sosiaalityöntekijää. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden palvelualueiden kanssa.

Työikäisten palvelujen sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu erityistä tukea tarvitsevien aikuissosiaalityön vastuusosiaalityöntekijän tehtävät, palvelutarpeen arviointi, mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa tehtävä lähiasiakastyö sekä päätöksenteko. 1.8.2023 alkaen sosiaalityöntekijän tehtäviin on kuulunut myös sosiaalinen luototus.

Tarjoamme kehittämis- ja koulutusmyönteisen työyhteisön. Pääset osallistumaan hyvinvointialueen työikäisten palveluiden kehittämistyöhön: tarkoituksenamme on panostaa työikäisten palveluiden kehittämiseen rohkeasti ja innovatiivisesti. Työaika on 37,75 h/viikko.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta palveluiden järjestämisestä ja kehittämisestä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Tarvitsemme tiimiimme ennakkoluulottoman ja haasteisiin tarttuvan sosiaalityönosaajan.

Etelä-Savon hyvinvointialue tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja laillistus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityön ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Johtava sosiaalityöntekijä Kristiina Qvintus, 044 7942365, kristiina.qvintus@etelasavonha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!