Ylilääkäri kirurgia

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialueella kirurgista toimintaa on Savonlinnan ja Mikkelin sairaaloissa. Etsimme nyt joukkoomme ylilääkäriä, kiinnostaisiko sinua monipuolinen työ kauniissa Saimaan maisemissa - hae mukaan ammattitaitoiseen ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kirurgian ylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ylilääkärin virka on hyvinvointialueen yhteinen.

Kirurgian ylilääkärinä vastaat Savonlinnan ja Mikkelin kirurgisesta toiminnasta. Työ pitää sisällään noin puolet kliinistä työtä. Osittainen etätyö voi myös olla mahdollista, mutta ensisijaisesti toivomme, että työtä tehdään paikan päällä noin 80 % työajasta. Osa-aikaisesta työstä on mahdollista myös neuvotella.

Palkkaus määräytyy Eloisan uraporraspalkkajärjestelmän mukaisesti. Kahdessa sairaalassa työskentelyllä on merkittävä vaikutus palkkaukseen. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Kliiniseen työhön kuuluvan päivystysvelvollisuuden sisällöstä voidaan neuvotella.

Etelä-Savon hyvinvointialueen tarjoamia kirurgian palveluita ovat urologia, verisuonikirurgia, vatsaelinsairauksien (gastroenterologia) kirurgia, käsikirurgia, ortopedia ja traumatologia, plastiikkakirurgia ja yleiskirurgia sekä suu- ja leukakirurgia.

Toiminnan laadukas koordinointi, vaikuttavuuden kehittäminen ja prosessien toimivuus sekä hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeää. Tarjoamme sinulle perusasioiden kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi monipuolisen osastonylilääkärin työnkuvan ja erittäin asiantuntevan hoitajatyöparin tuen työn tekemiseen moderneissa tiloissa. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä moniammatillisessa tiimissä että potilaiden kanssa. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys jollain kirurgian erikoisalalla.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ylilääkäri Heikki Laine, puh. 0443512283, heikki.laine@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!