Opettajien avoimet työpaikat  Opettajaopiskelija, tule sijaiseksi opintojen ohella!

  Kuntien ja kaupunkien jatkuvat sijaishakut sekä muita sijasuuksia ja määräaikaisuuksia
  löydät täältä määräaikaiset työpaikat ja sijaisuudet

  Satoja opettajien työpaikkoja avoinna

  Kuntarekrystä löydät avoimia työpaikkoja opettajille kaikkialta Suomesta. Tarjolla vakinaisia virkoja, tuntiopettajan tehtäviä, määräaikaisuuksia ja sijaisuuksia. ​

  Katso kaikki opettajien avoimet työpaikat
  tai selaa eri opetusalojen avoimia työpaikkoja

  Etsi opetusalan avoimia työpaikkoja haluamillasi hakuehdoilla Avoimet työpaikat -haulla.


  Työpaikkoja, joita ilman ei olisi sivistystä

   
  Opettajan työ antaa paljon paitsi tietysti oppilaille, myös opettajalle ja koko yhteiskunnalle. Koti ja koulu luovat perustan osaaville ja fiksuille ihmisille ja hyvälle yhteiskunnalle.
   
  Opettajien mukaan työn henkilökohtaisia hyviä puolia ovat muun muassa työskentely lasten ja nuorten parissa, työpäivien vaihtelevuus, työn luovuus sekä rajattomat kehittymismahdollisuudet.

  Opetustyö voidaan jakaa yleissivistävään koulutukseen, ammatilliseen koulutukseen, korkeakoulutukseen ja aikuiskoulutukseen. Opetusalan työpaikkoja ovat päiväkodit, peruskoulut, lukiot ja aikuislukiot, ammatilliset oppilaitokset ja ammatilliset aikuiskoulutuskeskukset, ammattikorkeakoulut, yliopistot sekä muut oppilaitokset, kuten konservatoriot, kansanopistot ja kansalaisopistot. Työpaikkoja löytyy myös yksityisistä koulutusyrityksistä.

  Varhaiskasvatuksen, kuten lastentarhanopettajien työpaikkoja on Suomessa runsaat 13 000 ja perusopetuksen opettajien työpaikkoja yhteensä yli 40 000.

  Opettajaksi voi opiskella yliopistoissa ja korkeakouluissa ympäri Suomea. Avoimia opettajan työpaikkoja löytyy Kuntarekryn sivuilta, sijaisuuksia myöten.
  ​​
  Lähetä kaverille
  Bookmark and Share

  ”Onnistumista on myös nähdä, kuinka ujosta lapsesta tulee esiopetusvuoden aikana reipas esiintyjä. Lasten taitojen kasvamisen seuraaminen on palkitsevaa.”

  Anu, lastentarhanopettaja