Kouvola – luonto- ja urheilukaupunki sekä kehittyvä maakuntakeskus

Kouvola on palveleva ja monimuotoinen noin 86 000 asukkaan kaupunki, Pohjois-Kymenlaakson maakuntakeskus ja Suomen 10. suurin kaupunki. Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä kaupunki ja elinvoimainen maaseutu- ja mökkikunta. Sen edullisuus, turvallisuus ja luonnonläheisyys suovat hyvät mahdollisuudet elämiseen. Kouvolasta on sujuvat yhteydet eri puolelle Suomea ja erityisesti pääkaupunkiseudulle, jonne matka taittuu alle puolessatoista tunnissa.                                                   

Kouvola tunnetaan vireänä urheilukaupunkina, missä pääsee nauttimaan eri lajeista usealla sarjatasolla mm. jääkiekossa, koripallossa ja pesäpallossa. Myös kuntoilijoille riittää paljon erilaisia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Kouvolan monipuolinen kulttuuritarjonta kattaa korkeatasoisia näyttelyitä, konsertteja ja teatteria sekä monia vuosittaisia tapahtumia.

Kouvolan kaupungin asukkaille tuottaa palveluja noin 6 000 työntekijää. Tärkeänä tavoitteena työssämme on halu toimia kaupunkilaisen parhaaksi. Tarjoamme kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot ja henkilöstöedut sekä mielekkään työympäristön. Henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tavoitteenamme on hyvä työ ja reilu meininki.

Lue lisää www.kouvola.fi, www.visitkouvola.fi