Kuntarekry kasvatti hakijamääriä VSSHP:ssä

VSSHP on yksi sosiaali- ja terveysalan työnantajista, joka on rekrytoinut Kuntarekryn avulla jo lähes usean vuoden ajan.

Lähes 15 000 työhakemusta, yli 1200 avointa työpaikkaa ja parhaillaan jopa 10 000 tehtyä keikkatyövuoroa. Nämä ovat isoja tunnuslukuja, jotka kertovat Kuntarekryn vuosittaisesta käytöstä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä.
 
VSSHP on yksi sosiaali- ja terveysalan työnantajista, joka on rekrytoinut Kuntarekryn avulla jo lähes usean vuoden ajan.
 
Kun työnantajan rekrytoinnit ovat edellä mainittua suuruusluokkaa, ovat myös Kuntarekryn ominaisuudet ehtineet olla tiukassa testissä Varsinais-Suomessa.
 
– Me olemme olleet hyvin tyytyväisiä Kuntarekryn käyttöön ja sen meille tuomiin hyötyihin, HR-päällikkö Sanna-Mari Heinonen VSSHP:stä kiteyttää kokemuksia ja jatkaa luettelemalla palvelun konkreettisia hyötyjä.

Työtä ja aikaa säästyy

Jo Kuntarekryn käyttöönotto oli VSSHP:ssa helppoa, koska palvelu oli valmiiksi kilpailutettu. Säästyi työtä ja aikaa, kun hankintaprosessia ei tarvinnut tehdä itse.
 
Työtä ja aikaa säästyy nyt reippaasti myös itse rekrytoinnissa. Siksi Heinonen listaakin nopeuden yhdeksi Kuntarekryn tärkeimmistä hyödyistä.
 
– Olihan se hankalaa, kun paperipinoja pyöriteltiin ja läheteltiin paikasta toiseen ja tehtiin käsin yhteenvetoja.
 
– Nyt yhteenvedot syntyvät nopeasti, ja koko rekrytointiprosessi nopeutuu. Se on tärkeä asia tänä päivänä, kun monissa tehtävissä kilpaillaan hakijoista.
 
Nopeus ja edulliset hankintakustannukset vahvistivat aikanaan myös sitä yhtälöä, joka teki Kuntarekryn käyttöönottopäätöksen helpoksi VSSHP:ssä.
 
– En muista toista järjestelmää, joka olisi saatu näin helposti läpi organisaatiossa. Päätös meni läpi sillä, että perustelimme sen työajan määrän, joka hakijayhteenvetojen tekemisessä meni.
 
Heinonen kiittelee myös järjestelmän muita raportointimahdollisuuksia.
 
– Viimeksi eilen tarkastuslautakuntamme pyysi tietoja rekrytointiprosessien määristä. Oli kivaa, kun ei tarvinnut laittaa ketään tekemään raporttia pariksi viikoksi, vaan kaikki vastaukset saatiin hankittua puolessa tunnissa.
 
Katso Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin avoimet työpaikat