Open vacancy Sipoon kunta

Skolgångshandledare-eftisledare

Sipoon kuntaBildningsavdelningen, UtbildningstjänsterSipoo
Työavain: 
182728
Hakuaika alkaa: 
15.5.2018
Hakuaika päättyy: 
29.5.2018 14.00
Palkka: 
Enligt AKTA
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
13.8.2018
Työn kuvaus

När du kommer till Norra Paipis skola möts du av glädje och nyfikenhet. Eleverna på skolan kommer från både landsbygd och stad och har olika språklig bakgrund. Detta ger dynamik i lärandet och undervisningen. Alla inom skolsamfundet; lärare, personal, elever och vårdnadshavare bidrar till och en härlig atmosfär i skolan.

Vi söker nu en skolgångshandledare-eftisledare till Norra Paipis skola för tiden 13.8.2018 - 1.6.2019.

Arbetsuppgifterna är att fungera som skolgångshandledare och ansvara för eftermiddagsverksamheten i Norra Paipis skola. Veckoarbetstid är 25 h.

Behörighetskraven är yrkesexamen för skolgångshandledare, ledare för morgon och eftermiddagsvården eller annan lämplig utbildning. Hygienpass och kunskaper i första hjälp räknas till godo.

Vi önskar att du har utmärkta kunskaper i svenska och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov.

Lönen bestäms enligt AKTA. Den person som väljs ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt straffregisterlagen (504/2002). I uppgiften tillämpas en prövotid på fem månader och den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 29.5.2018 kl. 14 via nedanstående länk. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Organisaation kuvaus

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Yhteystiedot

Mera information ger rektor Jaana Lindstedt, jaana.lindstedt(at)sibbo.fi, tfn 0505305921