Open vacancy Haapaveden kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunki, Perusturva, SosiaalitoimiTähtelänkuja 1Haapavesi
Työavain: 
196728
Hakuaika alkaa: 
11.9.2018
Hakuaika päättyy: 
26.9.2018 15.00
Palkka: 
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen tulosalueella on haettavana sosiaalityöntekijän virka, joka täytetään 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan. Työskentelet Haapaveden kaupungin, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen sosiaalipalveluissa. Viran sijoituspaikka on Pyhäntä, mutta kuulut Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen sosiaalityön tiimiin, jonka kanssa teet tiivistä yhteistyötä ja osan työajastasi toimit Haapavedellä. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia sosiaalihuollon tehtäviä mm. aikuissosiaalityötä ja lastensuojelutyötä, tarkemmat yksityiskohdat työtehtävistä sovitaan yhdessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 817/2015 § 7 ja § 32 mukainen pätevyys. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen. Kokemus sosiaalityöstä ja lastensuojelusta katsotaan eduksi. Oman auton käyttö on välttämätön.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Virassa käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Hakuaika päättyy 26.9.2018 klo 15.00.

Organisaation kuvaus

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Yhteystiedot

Perhe-ja sosiaalipalvelupäällikkö Airi Juntunen, puh. 044 7591271, airi.juntunen@haapavesi.fi tai
perusturvajohtaja Ritva Hantula, puh. 044 7591460, ritva.hantula@haapavesi.fi