Raahen kaupunki

Tervetuloa Raahen kaupungin palvelukseen!

Raahe on n. 25 000 asukkaan merenrantakaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, Perämeren rannikolla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Brahestadin perusti kreivi Pietari vuonna 1649, sittemmin kaupungin nimi muuttui helpommin suomalaiseen suuhun sopivaksi Raaheksi. Raahe tunnetaan terästeollisuuden kaupunkina, mutta kaupungissa tapahtuu parhaillaan monenlaista kehitystä ja elinkeinoelämä löytää koko ajan uusia mahdollisuuksia myös muilla toimialoilla. Raahen helmi on Wanha Raahe, historiallinen puutalomiljöö rannan tuntumassa ja keskustan monipuolisten palveluiden äärellä.

Raahessa on tarjolla kattavat harrastusmahdollisuudet niin lapsille kuin aikuisillekin, liikkumaan pääsee monipuolisesti ympäri vuoden ja kulttuuriohjelmaa on tarjolla joka makuun. Raahelaisilla merellä liikkuminen on verissä ja onpa Raahen saaristo on valittu vuoden 2016 retkikohteeksikin. Edullisia ja helppoja asumisvaihtoehtoja Raahesta löytyy monenlaisiin tarpeisiin niin väljästä ja rauhallisesta maaseutumaisemasta kuin keskustan merinäköalastakin.

Raahen kaupunki työllistää noin 1000 eri alojen ammattilaista, suurimpia työllistäjiä ovat opetustoimi ja varhaiskasvatus, sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueella tuottaa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin ja tuntee ylpeyttä ammatistaan ja osaamisestaan, siksi pyrimme tarjoamaan henkilöstöllemme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Meiltä löytyvät tietenkin myös mahdottoman mukavat työkaverit. 

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu tarkemmin Raahen kaupunkiin osoitteissa www.raahe.fi ja www.visitraahe.fi  sekä kuvina Youtubessa osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=jAhedL6366o

Tervetuloa seuraajaksemme myös Facebookissa www.facebook.com/raahenkaupunki 

Tuu mukkaan meijän porukkaan!