Open vacancy Sipoon kunta

Barnträdgårdslärare

Sipoon kuntaBildningsavdelningen, Tjänster för småbarnspedagogikSipoo
Työavain: 
140066
Hakuaika päättyy: 
24.5.2017 14.00
Palkka: 
Enligt AKTA.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Hej Du som är expert på småbarnsfostran och intresserad av att utveckla ditt arbete! Som pedagog upplever du att barnets inlärningsglädje är lika viktigt som växelverkan inom vård- och fostringsarbetet.

Vi söker nu två barnträdgårdslärare till Tjänster för småbarnspedagogik med placering i förskolegruppen och den tillhörande dagvården i Söderkulla skola under tiden 1.8.2017-31.7.2018.

Söderkulla skola är beläget mitt i hjärtat av Söderkulla centrum invid goda trafikförbindelser. Förskolan finns i skolans utrymmen, vilket möjliggör ett tätt samarbete inom förskoleundervisningen och nybörjarundervisningen. Även Sipoonlahden koulus årskurser 0-2 finns i samma skolfastighet. Trots att skolan finns i Söderkulla centrum har vi naturen nära och vi har goda möjligheter att röra oss ute i naturen.

Målen för småbarnsfostran i Sibbo kommun är främjandet av utvecklingen av barnets fysiska färdigheter och språk. Med hjälp av fysisk aktivitet ger vi barnet positiva och naturnära upplevelser. Kommunens tvåspråkighet är en rikedom som ger en god grund för utveckling av språkliga färdigheter. Vi stöder och tryggar barnets övergripande välbefinnande genom vår smågruppsverksamhet och via fostringsgemenskapen.

Behörighetskraven för barnträdgårdslärare framgår av lag om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården, 272/2005, 7 § och 10 § i vilken ingår studier med inriktning på förskolepedagogik och socialpedagogik.

Vi förutsätter att de sökande har utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska. Vi värdesätter tidigare arbetserfarenhet inom branschen, god förmåga att samspela och arbeta i team, flexibilitet och ett positivt sinne.

Lönen är enligt AKTA. I arbetsförhållandet tillämpas en prövotid på 6 månader. Den valda ska före mottagande av befattningen visa upp ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd och ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 24.5.2017 klockan 14.00 via länken nedan. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Närmare upplysningar ger administrativ daghemsföreståndare Sonja Westerlund, tfn 09-2353 7710, sonja.westerlund(at)sibbo.fi