Open vacancy Sipoon kunta

Skolgångshandledare/eftermiddagsledare

Sipoon kuntaUtbildningstjänster, svenska skolornaSipoo
Työavain: 
140547
Hakuaika päättyy: 
26.5.2017 14.00
Palkka: 
Enligt AKTA.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
14.8.2017
Työn kuvaus

Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker en

skolgångshandledare/eftermiddagsledare till Södra Paipis skola för tiden 14.08.2017 - 02.06.2018.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn som behöver stöd i undervisningen samt vill driva en meningsfull eftermiddagsverksamhet med dem. Vi önskar att du har utmärkta kunskaper i svenska och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn.

Södra Paipis skola är en typisk byskola med för tillfället 52 elever i årskurserna 1-6. Skola har funnits i Paipis sedan 1880- talet och i nuvarande byggnad sedan 1924. År 1955 tillkom den "nya delen". Vårt skolhus må vara gammalt men vi som arbetar här, elever såväl som lärare, assistenter, matutdelare, städare m.fl. verkar i högsta grad i nutid.

Södra Paipis skola har i många år haft en tydlig profil där datorstödd undervisning varit en av grundpelarna. Den andra har varit intensivt samarbete med förskolan. Till allas glädje och nytta. Dessutom finns dagvården i samma byggnad i form av gruppfamiljedaghem. Vi är kort sagt ett servicecentrum mitt i en stark by där skolan naturligtvis är en hjärtesak. Här blir alla sedda och hörda - elever, lärare och föräldrar.

Behörighetskraven är yrkesexamen för skolgångshandledare eller ledare för morgon och eftermiddagsvården.

Lönen bestäms enligt AKTA. Den person som väljs ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt straffregisterlagen (504/2002) samt ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Uppgiften har 4 månaders prövotid.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 26.5.2017 kl. 14 via länken nedan. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Organisaation kuvaus

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Sibbo är en rökfri kommun.

Yhteystiedot

Mera information ger skolas rektor Fredrik Lång, e-post fredrik.lang(at)sibbo.fi, tfn 09 2353 7219.