Tietoa Kuntarekrystä

Kuntarekry lukuina

  • 1,9 miljoonaa kävijää verkkosivuilla vuodessa
  • jopa 130 000  käyntiä viikossa
  • yli 250 asiakasorganisaatiota kattavasti koko Suomessa
  • 3 000 työpaikkaa jatkuvasti avoinna

​Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. 

Työnhakijoille Kuntarekry tarjoaa tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta, helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kunta-alalla.

Työnantajille - kunnille, kaupungeille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yrityksille - Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä sijaisuuksien hallintaan. 

FCG Talent Oy

Kuntarekry.fi-palvelun tuottaa FCG Talent Oy  (1.1.2018 yhdistyneet FCG Elbit Oy ja FCG Kuntarekry Oy), joka kehittää innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan, henkilöstön kehittämiseen ja kuntoutuslaitosten toiminnanohjaukseen. Yrityksen päätuote on Kuntarekry.fi-palvelu, muita ohjelmistoja ovat ElbitHR, KuntaHR, KirkkoHR ja Kuntomaster. FCG Talent Oy on kehittänyt ohjelmistoja useille eri toimialoille yli kolmekymmentä vuotta. FCG Talent Oy on osa FCG Finnish Consulting Group -konsernia. 

 www.fcg.fi