Open vacancy Sipoon kunta

Skolgångshandledare, Kungsvägens skola

Sipoon kuntaUtbildningstjänster, svenska skolornaSipoo
Työavain: 
153706
Hakuaika alkaa: 
5.10.2017
Hakuaika päättyy: 
26.10.2017 00.00
Palkka: 
Enligt AKTA.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
27.10.2017
Työn kuvaus

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun, där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst.

I Kungsvägens skola undervisas kommunens alla svenska elever i åk 7-9. Vi har ca 300 elever och 35 lärare. Skolan ligger i Nickby Hjärta, Sibbo nya skolcentrum som är gemensamt med den finskspråkiga skolan Sipoonjoen koulu. I skolorna finns också svenskspråkig språkbadsundervisning, specialklasser samt flexibel grundläggande utbildning. Skolorna fungerar som självständiga skolor för årskurserna 7-9, men samarbetet och växelverkan är intensivt.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn som behöver stöd i undervisningen. Vi önskar att du har utmärkta kunskaper i svenska och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn.

Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker nu skolgångshandledare till Kungsvägens skola, för tiden 27.10.2017 - 2.6.2018.

Arbetet börjar så fort som möjligt och platsen fylls så fort en lämplig kandidat hittats.

Minimiantalet timmar per vecka är 30, variationen beror på förändringar i elevens behov och skolsituation. Förutom de egentliga arbetsuppgifterna att handleda eleven omfattar arbetstiden även att delta i enhetens gemensamma möten, gemensam planering av elevens undervisning tillsammans med läraren och att vid behov delta i nätverksmöten angående eleven.

Behörighetskraven är yrkesexamen för skolgångshandledare eller ledare för morgon och eftermiddagsvården.
Vi värdesätter tidigare arbetserfarenhet inom branschen, god förmåga att samspela och arbeta i team, flexibilitet och ett positivt sinne. Vi erbjuder den sökande en möjlighet att utveckla nya arbetsmodeller och arbeta tillsammans med vårt ungdomliga och glada team.

Lönen bestäms enligt AKTA. Den person som väljs ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt straffregisterlagen (504/2002) samt ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. I uppgiften tillämpas en prövotid.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 26.10.2017 kl. 16 via nedanstående länk. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, lämna din ansökning snart.

Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Organisaation kuvaus

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Sibbo är en rökfri kommun.

Yhteystiedot

Mera information ger Kungsvägens skolas rektor Jouni Piippo tfn 09 2353 7120.