Open vacancy Sipoon kunta

Barnträdgårdslärare

Sipoon kuntaBildningsavdelningen, Tjänster för småbarnsfostranSipoo
Työavain: 
153943
Hakuaika alkaa: 
9.10.2017
Hakuaika päättyy: 
6.11.2017 16.00
Palkka: 
Enligt AKTA.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun, där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst.

Hej Du som är expert på småbarnsfostran och intresserad av att utveckla ditt arbete! Som pedagog upplever du att barnets inlärningsglädje är lika viktigt som växelverkan inom vård- och fostringsarbetet.

Vi söker nu barnträdgårdslärare till Tjänster för småbarnspedagogik med placering i dagvården i Landsängens daghem under tiden 1.1.2018-31.7.2018.

Landsängens daghem är beläget mitt i hjärtat av Söderkulla, ett stenkast ifrån skolcentrum. Landsängen erbjuder dagvård för barn i åldern 1-6, fördelat på 5 grupper och till dessa hör även daghemmets förskola som fungerar i utrymmen i anslutning till Söderkulla Skola.

Målen för småbarnsfostran i Sibbo kommun är främjandet av utvecklingen av barnets fysiska färdigheter och språk. Med hjälp av fysisk aktivitet ger vi barnet positiva och naturnära upplevelser. Kommunens tvåspråkighet är en rikedom som ger en god grund för utveckling av språkliga färdigheter. Vi stöder och tryggar barnets övergripande välbefinnande genom vår smågruppsverksamhet och via fostringsgemenskapen.

Behörighetskraven för barnträdgårdslärare framgår av lag om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården, 272/2005, 7 § och 10 § i vilken ingår studier med inriktning på förskolepedagogik och socialpedagogik.

Vi förutsätter att de sökande har utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska. Vi värdesätter tidigare arbetserfarenhet inom branschen, god förmåga att samspela och arbeta i team, flexibilitet och ett positivt sinne.

Lönen är enligt AKTA. I arbetsförhållandet tillämpas prövotid. Den valda ska före mottagande av befattningen visa upp ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd och ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 06.11.2017 klockan 16.00 via länken nedan. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Organisaation kuvaus

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Sibbo är en rökfri kommun.

Yhteystiedot

Tilläggsinformation ger administrativ daghemsföreståndare Sonja Westerlund, tfn 09 2353 7710, sonja.westerlund@sipoo.fi.