Open vacancy Inarin kunta

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Inarin kuntaInarin kuntaInari
Työavain: 
156226
Hakuaika alkaa: 
2.11.2017
Hakuaika päättyy: 
23.11.2017 15.00
Palkka: 
2401,75
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Toimipiste sijaitsee Ivalon Metsätien mielenterveys- ja perhepalvelukeskuksessa. Psykiatrisen sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu vastaanottotyö, kotikäyntityö sekä yhteistyö eri tahojen kanssa. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta.
Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2401,75 €/ kk. Lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset etuudet ja Inari-lisä 3 %.
Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoilla on välttämätön. Koeaika on 4 kk. Inarin kunta on savuton työyhteisö. Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai vaihtoehtoisesti kirjallisesti: Inarin kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Kuoreen tulee laittaa viitteeksi: Hakemus. Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä muut todistukset joihin hakija haluaa vedota, tulee liittää Kuntarekryn hakemukseen tai lähettää erikseen yllämainittuun postiosoitteeseen.

Ilmoitus julkaistaan kokonaisuudessaan kunnan virallisella ilmoitustaululla ja kotisivuilla www.inari.fi

Organisaation kuvaus

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.

Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat avohoidon johtaja Mirja Laiti, puh. 040 844 5627 ja psykiatrinen sairaanhoitaja Piia Vehviläinen, puh. 040 595 5713 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@inari.fi.