Open vacancy Loviisan kaupunki

Tule keikkatyöhön perusturvakeskukseen

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusLoviisa
Työavain: 
162594
Hakuaika alkaa: 
1.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.7.2018 01.00
Palkka: 
palkkaus KVTES:in mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule keikkatyöhön perusturvakeskukseen, haemme jatkuvasti sijaisia kotihoitoon, hoivayksiköihin ja terveyskeskuksen osastolle.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tai lähihoitajan tutkintoa, huomioimme myös opiskelijoita. Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus alla olevan linkin (hae työpaikkaa) kautta. Kun olet lähettänyt hakemuksen, otamme sinuun yhteyttä mahdollista haastattelua varten.

Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Tarkempaa tietoa meistä löytyy www.loviisa.fi/sosiaali- ja terveyspalvelut.

Organisaation kuvaus

Loviisan on elinvoimainen vajaa 16 000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 300 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

kotihoito ja hoivayksiköt: palveluvastaava Monica Sund, puh 0440 555 380, monica.sund@loviisa.fi
terveyskeskuksen osasto: vs. johtava hoitaja Senja Kangas, puh 044 505 1978, senja.kangas@loviisa.fi