Open vacancy Vaasan kaupunki

Johtava sosiaalityöntekijä

Vaasan kaupunkiSosiaali- ja terveystoimi / sosiaalityö ja perhepalvelut / aikuisten sosiaalityöVaasa
Työavain: 
VSA905-03-1-18
Hakuaika alkaa: 
4.1.2018
Hakuaika päättyy: 
26.1.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018, tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Vaasan kaupunki hakee johtavaa sosiaalityöntekijää sosiaalityö ja perhepalvelut tulosalueelle.

Tulosalueen tehtävänä on asiakkaan voimavaroista ja tarpeista lähtien edistää ja tukea asiakkaan ja hänen perheensä toimintakykyä, vahvistaa ja parantaa itsenäistä suoriutumista ja kotoutumista, sosiaalista hyvinvointia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä ehkäistä sosiaalisia ongelmia.

Johtavan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen työnjohto- ja suunnittelutehtävät sekä niiden kehittäminen yhdessä asiakkaiden, henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työtehtävän sekä kehittämismyönteisen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Virkaan valittavan tehtävänä on huolehtia hyvästä palvelujen sujumisesta aikuisten palveluissa. Tukena työssä on ammattitaitoinen ja motivoitunut työtiimi. Virka täytetään 1.3.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi. Viran alkusijoituspaikka on aikuisten sosiaalityön palvelualueella

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3 ja 7 §) mukainen kelpoisuus.
Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallitseminen (kielitaitoluokka I), muu kielitaito luetaan eduksi.

Edellytämme hyviä esimies- ja johtamistaitoja, työkokemusta (aikuis)sosiaalityössä, vammaispalveluissa ja /tai kotoutumisen tukemisessa, esimiestehtävissä ja kehittämisessä, joustavuutta ja kykyä johtaa organisaatiota muutostilanteissa sekä toimintaan liittyvän laajan palveluverkon ja lainsäädännön tuntemista.

Arvostamme osaamista erilaisista asiakastyö menetelmistä.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Organisaation kuvaus

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultarannikolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti kahdella kielellä toimivassa kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin.
Tule Vaasaan, Suomen energisimpään kaupunkiin!

Yhteystiedot

Tulosalueen johtaja Erkki Penttinen, 06-325 2610, 040-847 2610
Palvelualuejohtaja Virpi Kortemäki, 06-325 2349, 040-524 9970
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi (at)vaasa.fi