Open vacancy Janakkalan kunta

Vesihuoltoalan harjoittelija

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Janakkalan VesiJanakkala
Työavain: 
171462
Hakuaika alkaa: 
5.3.2018
Hakuaika päättyy: 
29.3.2018 14.00
Palkka: 
1569,57 €/kk
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sop. mukaan
Työn kuvaus

Harjoittelijan päätehtävä on tietojen täydennys Trimble NIS -verkkotietojärjestelmään. Harjoittelija osallistuu tarvittaessa myös laitostöihin vedenhankinnasta jätevedenpuhdistukseen.

Työaika on säännöllinen ja palkka (1569,57 €/kk) määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen, työsuhteen kesto on noin kolme kuukautta.

Hakijan tulee olla korkeakouluopiskelija soveltuvalta tekniikan alalta. Aiempi työkokemus vesihuoltoalalta ja verkkotietojärjestelmistä katsotaan eduksi, muttei ole pakollista. Perehdytämme harjoittelijan työtehtäviin. Tärkeintä on aktiivinen asenne sekä huolellinen ja järjestelmällinen työtapa. Hakijalta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja B-ajokorttia. Arvostamme myös voimassa olevaa vesityö- ja työturvallisuuskorttia.

Organisaation kuvaus

Janakkala sijaitsee keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä Helsinki-Tampere -moottoritien ja valtakunnan pääradan varrella, alle tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta. Päätaajamamme Tervakoski ja Turenki tarjoavat kattavat palvelut lähes 17 000 janakkalalaiselle. Luonnonläheinen Janakkala tarjoaa mainiot virkistysmahdollisuudet ulkoilun, urheilun ja kulttuurin parissa.

Janakkalan Vesi on Janakkalan kunnan liikelaitos, joka vastaa vesihuollosta toiminta-alueellaan. Liikevaihtomme on 3,7 M€ ja palveluksessamme on 13 henkilöä.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vesihuoltoinsinööri Anne Majaniemi, anne.majaniemi@janakkala.fi, p. 03 680 1318 ja toimitusjohtaja Liisa Piirtola, liisa.piirtola@janakkala.fi, p. 03 680 1321.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.3.2018 klo 14.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.