Open vacancy Loviisan kaupunki

Sairaanhoitajia

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusLoviisa
Työavain: 
171568
Hakuaika alkaa: 
6.3.2018
Hakuaika päättyy: 
29.3.2018 15.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:in mukainen.
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.6.2018
Työn kuvaus

Tarjoamme useamman sairaanhoitajan sijaisuuden kesän ajaksi sairaalan osastolle ja kotisairaalaan! Työ alkaa 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan.

Sairaalan osastolla hoidamme akuuttipotilaita, kuten erilaisia infektioita sairastavia potilaita, kuntoutus- ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon siirtyviä potilaita sekä palliatiivusta hoitoa tarvitsevia potilaita. Osastolla on 25 potilaspaikkaa.

Kotisairaalassa annetaan osastotasoista hoitoa potilaan kotona. Hoidamme potilaita, joilla on erilaisia akuutteja vaivoja, ja jotka tarvitsevat suonensisäistä lääkitystä. Annamme myös suonensisäistä nesteytystä ja suoritamme verensiirtoja potilaan kotona. Vastaamme alueemme palliatiivisten potilaiden hoidosta ja toteutamme saattohoitoa potilaiden kotona.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Myös sairaanhoitajaopiskelijoita huomioidaan mikäli opiskelupisteet ovat vähintään 140. Työaika 38,45 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta. Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Lovisian kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Kristiina Auvinen, kristiina.auvinen@loviisa.fi, puh 0444 555 339