Open vacancy Loviisan kaupunki

Perheohjaaja, lapsiperheiden sosiaalityö

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskus, lasten ja nuorten erityispalvelutLoviisa
Työavain: 
171207
Hakuaika alkaa: 
6.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 12.00
Palkka: 
Palkka KVTES:n mukainen.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
3.4..2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme perheohjaajaa lapsiperheiden sosiaalityöhön/lastensuojeluun, kyseessä on sijaisuus joka loppuu 30.9.2018. Työ alkaa 3.4.2018 tai sopimuksen mukaan, niin pian kuin mahdollista.

Lastensuojelussa ja lapsiperheiden sosiaalityössä työskentelee neljä sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, sekä neljä perheohjaajaa. Perheohjaajan tehtäviin kuuluu uuden sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö sekä lastensuojelulain mukainen tehostettu perhetyö. Perhetyö on asiakkaan ja hänen perheensä hyvinvoinnin tukemista. Tarkoituksena on perheen voimavarojen vahvistaminen ja vuorovaikutuksen parantaminen. Toivomme valittavalta henkilöltä vahvaa yhteisökykyä sekä innovatiivista ja kehittävää työotetta. Tarjoamme kehittämismyönteisen työyhteisön, hyvän työilmapiirin ja hauskat työkaverit.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilölain mukainen tutkinto) tai aikaisempi opistoasteen vastaava tutkinto. Viikoittainen työaika 38 tuntia 30 minuuttia, työhön kuuluu myös iltatyötä.Työtehtävien hoitoon edellytetään oman auton käyttöä tarvittaessa sekä hyvää suomen ja ruotsinkielen taitoa. Kokemus lasten ja nuorten mielenterveystyöstä ta päihdeosaaminen katsotaan eduksi.

Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 300 asukasta.

Loviisa on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

vs. sosiaalityöstä vastaava Agneta Alm, puh puh. 0440 555 810, agneta.alm@loviisa.fi