Open vacancy Loviisan kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskus, aikuissosiaalityöLoviisa
Työavain: 
171769
Hakuaika alkaa: 
7.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 12.00
Palkka: 
Palkka KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
3.4. 2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön, kyseessä on sijaisuus 5.7.2018 asti. Työ alkaa niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 3.4.2018.

Aikuissosiaalityön timissä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Teemme tiivistä yhteistyötä terveystoimen kanssa yhdistetyssä sosiaali- ja terveystoimen organisaatiossa. Tarjoamme työntekijälle hyvän työyhteisön. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja innovatiiviseen työskentelyyn. Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain mukaisesti.
Työtehtäväsi on pääasiallisesti aikuissosiaalityön puolella. Oman kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus tutustua kehitysvammaisten sosiaalityöhön.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia Suomessa. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan lain mukaan palkata tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Virkaa täyttäessä voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Työaika KVTES:n mukaan. Mahdollisuus käyttää omaa autoa työtehtävien hoidossa on toivottavaa. Loviisa on kaksikielinen kaupunki, enemmistön äidinkieli on suomi. Vammaispalvelulain tehtävien tuntemus on eduksi.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 300 asukasta.

Loviisa on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

vs. sosiaalityöstä vastaava Agneta Alm, puh 0440 555 810, agneta.alm@loviisa.fi