Open vacancy Sipoon kunta

Klasslärare, Söderkulla skola

Sipoon kuntaSibbo kommunSipoo
Työavain: 
172272
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 14.00
Palkka: 
Enligt UKTA
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

I Söderkulla skola går 160 elever. Trots att skolan finns i Söderkulla centrum har vi naturen nära. Vi har goda möjligheter att röra oss ute i naturen. Skolans profilering är motion och idrott, en mångsidig användning av information- och kommunikationsteknologi i undervisning samt att beakta olika begåvningsprofiler. I skolvardagen betonas speciellt rörelseglädje, en god och kvalitativt högklassig grundläggande utbildning samt elevernas sociala kompetens.

Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker nu en klasslärare för ordinarie tjänst med placering i Söderkulla skola fr.o.m. 1.8.2018.

Vi värdesätter tidigare arbetserfarenhet inom branschen, god förmåga att samspela och arbeta i team, flexibilitet och ett positivt sinne. Specialiseringsstudier i nybörjarundervisning samt god förmåga att ta hand om utmanande barn räknas som merit.

Vi erbjuder den sökande en möjlighet att utveckla nya arbetsmodeller och arbeta tillsammans med vårt ungdomliga och glada team.

Behörighetskraven fastställs enligt förordningen (986/1998) om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

Lönen bestäms enligt UKTA. Den person som väljs ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt straffregisterlagen (504/2002) och ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan valet fastställs. Tjänsten har 6 månaders prövotid.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 23.3.2018 klockan 14.00 via länken nedan. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Organisaation kuvaus

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Yhteystiedot

Mera information ger Söderkulla skolas rektor Jan-Erik Holmkvist tfn. 0500813151 eller jan-erik.holmkvist(at)sipoo.fi