Open vacancy Sipoon kunta

Barnträdgårdslärare, Söderkulla förskola

Sipoon kuntaTjänster för småbarnspedagogikSipoo
Työavain: 
177343
Hakuaika alkaa: 
12.4.2018
Hakuaika päättyy: 
26.4.2018 16.00
Palkka: 
Enligt AKTA
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Målen för småbarnsfostran i Sibbo kommun är främjandet av utvecklingen av barnets fysiska färdigheter och språk. Med hjälp av fysisk aktivitet ger vi barnet positiva och naturnära upplevelser. Kommunens tvåspråkighet är en rikedom som ger en god grund för utveckling av språkliga färdigheter. Vi stöder och tryggar barnets övergripande välbefinnande genom vår smågruppsverksamhet och via fostringsgemenskapen.

Vi söker nu en barnträdgårdslärare till Tjänster för småbarnspedagogik med placering i förskolegruppen och den tillhörande dagvården i Söderkulla skola under fr.o.m. 1.8.2018.

Söderkulla skola är beläget mitt i hjärtat av Söderkulla centrum invid goda trafikförbindelser. Förskolan finns i skolans utrymmen, vilket möjliggör ett tätt samarbete inom förskoleundervisningen och nybörjarundervisningen. Även Sipoonlahden koulus årskurser 0-2 finns i samma skolfastighet. Trots att skolan finns i Söderkulla centrum har vi naturen nära och vi har goda möjligheter att röra oss ute i naturen.

Behörighetskraven för barnträdgårdslärare framgår av lag om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården, 272/2005, 7 § och 10 § i vilken ingår studier med inriktning på förskolepedagogik och socialpedagogik.

Vi förutsätter att de sökande har utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska. Vi värdesätter tidigare arbetserfarenhet inom branschen, god förmåga att samspela och arbeta i team, flexibilitet och ett positivt sinne.

Lönen är enligt AKTA. I arbetsförhållandet tillämpas en prövotid på 6 månader. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut och ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 26.4.2018 klockan 16.00 via länken nedan. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Organisaation kuvaus

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Yhteystiedot

Närmare upplysningar ger administrativ daghemsföreståndare Sonja Westerlund, tfn 0505206454, sonja.westerlund(at)sibbo.fi