Opettajien avoimet työpaikat lukuvuodelle 2018-2019

Avoimia työpaikkoja opettajille löydät Kuntarekrystä kaikkialta Suomesta. Vilkkainta opettajien rekrytointi on keväällä, jolloin rekrytoidaan opettajia seuraavaksi lukuvuodeksi.

Opettajan avoimia työpaikkoja on palvelussamme  runsaasti läpi koko vuoden. Tarjolla on vakinaisia virkoja, tuntiopettajan tehtäviä, määräaikaisuuksia ja sijaisuuksia. 

Katso kaikki opetusalan ja varhaiskasvatuksen avoimet työpaikat

tai selaa eri opetusalojen avoimia työpaikkoja

Voit hakea opetusalan avoimia työpaikkoja myös haluamillasi hakuehdoilla Avoimet työpaikat -haulla.

Työpaikkoja, joita ilman ei olisi sivistystä

Opettajan työ antaa paljon paitsi tietysti oppilaille, myös opettajalle ja koko yhteiskunnalle. Koti ja koulu luovat perustan osaaville ja fiksuille ihmisille ja hyvälle yhteiskunnalle.
 
Opetustyö voidaan jakaa yleissivistävään koulutukseen, ammatilliseen koulutukseen, korkeakoulutukseen ja aikuiskoulutukseen. Opetusalan työpaikkoja ovat päiväkodit, peruskoulut, lukiot ja aikuislukiot, ammatilliset oppilaitokset ja ammatilliset aikuiskoulutuskeskukset, ammattikorkeakoulut, yliopistot sekä muut oppilaitokset, kuten konservatoriot, kansanopistot ja kansalaisopistot. Työpaikkoja löytyy myös yksityisistä koulutusyrityksistä. 

Varhaiskasvatuksen, kuten lastentarhanopettajien työpaikkoja on Suomessa runsaat 13 000 ja perusopetuksen opettajien työpaikkoja yhteensä yli 40 000.

Opettajaksi voi opiskella yliopistoissa ja korkeakouluissa ympäri Suomea. Avoimia opettajan työpaikkoja löytyy Kuntarekryn sivuilta, sijaisuuksia myöten.