Skip to main content

Espoossa otettu käyttöön resurssipooli

23.4.2020 13:12

Espoossa otettu käyttöön resurssipooli

Espoossa pyritään kasvattamaan resurssointia vallitsevan poikkeustilan vuoksi. Espoon kaupunki on perustanut resurssipoolin, johon voivat ilmoittautua sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Joten jos omaat kokemus sote-alalta ja etsit keikkatöitä tai koet, että voisit olla avuksi Espoon alueella, voit ilmoittautua resurssipooliin täältä

Resurssipoolin avulla Espoossa on mahdollistettu henkilöstön siirtäminen niille toimialoille, joissa työvoimalle on tarvetta. Tähän mennessä yli 130 työntekijää on siirtynyt muilta toimialoilta auttamaan sosiaali- ja terveysalaa ja yli 100 työntekijää erilaisiin muihin kaupungin tehtäviin. Siirtyneiden henkilöiden kokemukset uudesta työstä poikkeustilanteessa ovat olleet positiivisia. Uuden oppiminen ja mahdollisuus auttaa ovat olleet isoja asioita siirtyneille henkilöille.

Laajemman jutun ja henkilöiden kokemuksia pääset lukemaan Espoon kaupungin sivuilta tästä linkistä.

Jos et asu pk-seudulla

Ja vaikka et asu pääkaupunkiseudulla tai Espoossa ja koet voivasi auttaa kuntia ja sairaanhoitopiirejä, voit ilmoittautua sijaiseksi myös muualla Suomessa. Sijaiseksi ilmoittautuminen onnistuu Kuntarekryn Keikoille Kuntiin –ilmoituksen kautta.

Ohjeita sijaiseksi ilmoittautumiseen löydät täältä.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista