Skip to main content

Ikaalisten kaupungin avoimet työpaikat nyt Kuntarekryssä!

25.10.2019 14:33

Ikaalisten kaupungin avoimet työpaikat nyt Kuntarekryssä!

Nyt voit hakea myös Ikaalisten kaupungin avoimia työpaikkoja Kuntarekryn kautta! Ikaalisten kaupungin varhaiskasvatuksen päällikkö Mari Takkinen taustoittaa Kuntarekry järjestelmän käyttöönottoa.

– Kuntarekryn käyttöönotto on lähivuosina noussut säännöllisesti esiin. Nyt tälle oli oikea aika. Kuntarekry on erinomainen työkalu rekrytointiprosessimme sujuvoittamiseksi ja yhdenmukaistamiseksi. Olemmekin jo päässeet konkreettisesti leanaamaan ja parantamaan rekrytointiprosessiamme. Käyttöönotto on edelleen kesken, mutta olemme jo julkaisseet kolme ilmoitusta. Alkukokemukset ovat erinomaiset. Järjestelmän käyttö on ollut helppoa ja selkeää, iloitsee Mari Takkinen.

Ensimmäiset julkaistut työpaikkailmoitukset ovat hallinto- ja toimistotyön sekä sosiaalialalta.

– Olen työurani aikana ollut käyttöönottamassa useita sähköisiä järjestelmiä ja tämä on ehdottomasti ollut sujuvin ja helpoin prosessi. Ihan koko prosessin läpiviennistä rekrytointipäätöksen tekemiseen saakka meillä ei vielä ole kokemusta, mutta odotukset ovat korkealla. Myös muilta esimiehiltä palaute on ollut tähän saakka pääsääntöisesti positiivista. Tästä on hyvä jatkaa, tiivistää Mari Takkinen.

Ikaalisten kaupungin avoimet työpaikat Kuntarekryn sivuilla

Tutustu Ikaalisten kaupunkiin työnantajana