Skip to main content

Järvenpään kaupungin työpaikkailmoitukset löytyvät nyt Kuntarekry.fi:stä

1.6.2021 14:26

Järvenpään kaupungin työpaikkailmoitukset löytyvät nyt Kuntarekry.fi:stä

Järvenpään kaupungin työpaikkailmoitukset löytyvät jatkossa Kuntarekryn sivuilta. Järvenpään kaupungilla voit työskennellä monenlaisissa tehtävissä neljällä eri palvelualueella opetuksen ja kasvatuksen palvelualueella, hyvinvoinnin palvelualueella, kaupunkikehityksessä sekä konsernipalveluissa. Avoimien työpaikkojen lisäksi voit hakea sijaisuuksia tai harjoittelupaikkaa.

Järvenpään kaupungilla työskentelee 1500 eri alan ammattilaista. Järvenpäässä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Kaupungissa innostutaan valmentavasta työotteesta, yhteisohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Järvenpään kaupunki kannustaa henkilöstöään työn kehittämiseen ja tuloksellisuuteen. Vuoden kohokohta on työntekijöiden yhteinen henkilöstöjuhla. Lisäksi kaupunki järjestää vuosittain Järvenpää-seminaarin, jossa puhuvat Suomen eturivin innovaattorit ja ajattelijat.  

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä kaupunkilaisia varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.

Monenlaisia työtehtäviä ja kattava perehdytys

Järvenpään kaupungilla voit työskennellä monenlaisissa tehtävissä. Järvenpään ajatuksena on, että hyvä perehdytys takaa uudelle työntekijälle onnistuneen aloituksen Järvenpäähenkilönä. Kaupungilla on oma perehdytyssuunnitelma, jossa tutustutaan muun muassa Järvenpään kaupunkiin organisaationa sekä yksikön toimintatapoihin ja kulttuuriin. Järvenpään kaupunki, että työsi alkaa sujuvasti ja sinulla on luottavainen olo työhön heti ensimmäisestä päivästä lähtien!

Käy tutustumassa Järvenpään kaupunkiin tarkemmin alla olevasta painikkeesta ja katso kaikki kaupungin avoimet työmahdollisuudet!

JÄRVENPÄÄN AVOIMET TyöpaikaT

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista