Skip to main content

Joulukalenterin luukku 15: Turun kaupunginsairaalan sisätautiosaston henkilökunta

15.12.2021 08:00

Joulukalenterin luukku 15: Turun kaupunginsairaalan sisätautiosaston henkilökunta

Kuntarekryn joulukalenterin 15. luukussa saamme lukea Turun kaupunginsairaalan sisätautiosaston henkilökunnan työstä.

Tulevaisuuden Turku

Lähes 12 000 työntekijän Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä. Merkityksellisen ja monipuolisen työn lisäksi kaupunki tarjoaa tekijöilleen mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja vaihtoehtoja työskennellä erilaisissa työympäristöissä ja -yksiköissä. Joustavat työajat, työmäärän tasapainotus elämäntilanteen mukaan sekä hyvät tyky- ja lomaedut tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Tutustuminen Turun kaupunginsairaalan sisätautiosaston arkeen paljastaa, kuinka paljon erilaista osaamista osasto tarvitsee toimiakseen.

Monipuolista osaamista ja moniammatillista yhteistyötä

Kaupunginsairaalaan sisätautiosaston henkilökuntaan lukeutuvat osaston lääkärit, sairaanhoitajat, lähi- ja perushoitajat, laitoshuoltajat, osastonsihteeri sekä osastonhoitaja ja apulaisosastonhoitaja. Sujuva tiimityö henkilökunnan välillä on erityisen tärkeää, sillä lääke- ja perushoidosta sekä jatkohoidon suunnittelusta vastaavat hoitajat tekevät päivittäin yhteistyötä lääkäreiden ja laitoshuoltajien kanssa. Laitoshuoltajat huolehtivat osaston siisteydestä ja osastonsihteeri puolestaan pitää koko osaston langat käsissään, joten jokaisen työntekijän työpanos on korvaamaton.

Osastolla tehdään toisinaan yhteistyötä myös fysioterapeutin ja sosiaalityöntekijän kanssa. Sisätautiosaston henkilökunta kertoo, että moniammatillinen yhteistyö sujuu osastolla mutkattomasti. Näin potilaat saavat parasta mahdollista hoitoa turvallisessa ympäristössä.

Hektinen työtahti korostaa tiimityön tärkeyttä

Turun kaupunginsairaalan sisätautiosaston henkilökunta mainitsee, että työtahti osastolla on toisinaan kiireinen. Silloin toimiva tiimipelaaminen ja jokaisen työpanos korostuvat. Tiimi kertookin yksimielisesti, että parasta heidän työssään on mukava työyhteisö, jossa tehtävät hoituvat yhdessä.

Osaston työntekijät odottelevat joulua jo innokkaasti. Parhaita asioita lähestyvässä juhlassa ovat tunnelma sekä läheisten kanssa vietettävä aika. Myös hyvä jouluruoka ja -musiikki kuuluvat tiimiläisten jouluun. Sisätautiosaston väki toivottaa kaikille hyvää joulua!

Lue lisää Turun kaupungista työnantajana alla olevasta painikkeesta. Katso myös kaupungin avoimet työpaikat!

TUTUSTU TURUN KAUPUNKIIN

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista