Skip to main content

Joulukalenteri luukku 1: Kouvolan rakennusvalvonnan tiimi

1.12.2021 07:00

Joulukalenteri luukku 1: Kouvolan rakennusvalvonnan tiimi

Tervetuloa seuraamaan Kuntarekryn joulukalenteria. Osallistumme juhlan odotukseen joulukalenterin muodossa. Joulukalenteriin osallistui monia kunta-alalla työskenteleviä sankareita. Ensimmäisestä luukusta paljastuu innokas rakennusvalvonnan tiimi Kouvolasta.

Kouvolassa kelpaa kehittää

Kouvola on monipuolisuudestaan ja aktiivisuudestaan tunnettu kaupunki, josta löytyy työtä ja elämisen meininkiä. Työnantajana Kouvola tarjoaa hyvät henkilöstöedut ja mielekkään työympäristön. Kouvolassa työskentelee työhönsä sitoutuneita ammattilaisia. Rakennusvalvonnan työtehtävät ovat monipuolisia ja innostavia. Työtiimistä saa tukea ja yhteistyötä tehdään tiiviisti. Kouvolan rakennusvalvonnan tiimi kertoo lisää työstään.

Rakennusvalvonnassa työ on monipuolista

Jos olet ryhtymässä rakennushankkeeseen tai pohdit rakentamiseen liittyviä kysymyksiä, kannattaa kääntyä rakennusvalvonnan henkilökunnan puoleen. Rakennusvalvonnan työhön kuuluu rakentamisen ohjaus, neuvonta ja valvominen. Kouvolan rakennusvalvonnan työtiimiin kuuluu rakennusvalvontapäällikkö Risto Mikkola, valvontainsinööri Tiina Raudaskoski, tarkastusinsinööri Jari Närvänen ja rakennustarkastaja Esa Inkilä. He kaikki työskentelevät Kouvolan rakennusvalvonnan kuusitoistahenkisessä joukossa.

Tiimi osallistuu viranomaisina asiakkaiden rakennushankkeisiin ja ohjaavat hakijat lupaprosessin läpi. Rakennusvalvonta antaa ohjeita ja neuvoja rakentajille, käsittelee rakentamiseen ja maiseman muuttamiseen tarvittavat luvat, suorittaa lupiin liittyvät tarkastuksen ja vastaa rakennetun ympäristön valvonnasta. Työhön kuuluu myös rakentamisen arkisto- ja tietopalvelua.

”Asiakaskontaktit antavat suolan tähän työhön ja lämminhenkinen työyhteisö on parhaasta päästä!”

Tiimi kokee parhaimpana asiana työssään mielenkiintoiset asiakaskontaktit sekä monipuolisesti vaihtelevat työtehtävät. Myös lämminhenkinen työyhteisö on rakennusvalvonnan työntekijöille tärkeää. Toisiaan tukeva tiimi on yksi työn parhaimpia etuja. ”Tiimihenkisyys on korvaamaton apu pohtiessamme erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja asiakkaiden kohtaamiin haasteisiin. Suuri plussa on monipuolinen työkuva, sillä yksikään työpäivä ei ole samanlainen keskenään.”

Joulua tiimi odottaa innokkaasti ja kuvaileekin itseään hilpeäksi tonttujoukoksi. Erityisesti jouluruoka on herkuttelijoiden mieleen. Joulusta nautitaan yhdessä läheisten kanssa, aidon suomalaisen metsäkuusen tuoksussa ja kynttilöiden tunnelmallisessa hämyssä.

Tutustu lisää Kouvolan kaupunkiin työnantajana ja tutustu avoimiin työpaikkoihin alla olevasta painikkeesta:

Tutustu Kouvolan Kaupunkiin

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista