Skip to main content

KRobotti työnhakijoiden apuna

6.10.2020 11:22

KRobotti työnhakijoiden apuna

Olemme kehittäneet Kuntarekry.fi -sivustolle tekoaälypohjaisen chatbotin, joka opastaa teitä ongelmatilanteissa.

Uskomme, että KRobotti 24/7-palveluajallaan pystyy auttamaan työnhakijoita laadukkaasti myös silloin, kun me muut asiakaspalvelijat olemme nukkumassa.

Botin toiminta perustuu siihen, että vapaasti kirjoitetun kysymystekstin avulla ennustetaan sopivaa vastaustekstiä ennaltamääriteltyjen vastausten joukosta. Tärkeässä roolissa on ollut tarjota KRobotille monipuolista dataa ja erilaisia kysymyksiä työnhakemiseen liittyen ja siinä tiimi onkin saanut mukavasti apua myös muilta työkavereiltaan. Kysymyksiä ja vastauksia on luotu Kuntarekryn asiakastukeen tulleiden oikeiden tukipyyntöjen perusteella, joten KRobotti on heti julkaisuhetkellä valmiina vastaamaan työnhakijoiden kysymyksiin.

KRobotti osaa vastata tällä hetkellä noin viidenkymmenen yleisimmän aihealueen kysymykseen ja opastaa tarvittaessa eteenpäin ihan oikean ihmisen juttusille. Kysyttäessä se osaa kertoa myös vitsejä tunnelman keventämiseksi.

KRobottia kehitetään jatkuvasti ja sille opetetaan lisää asioita, jotta sen osaaminen kehittyy eteenpäin. Alussa se saattaakin vastata hieman hupsusti, mutta ollaan armollisia ja uskotaan siihen, että tieto lisää taitoa.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista