Kuntarekry mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

18.1.2021 16:33

Kuntarekry mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Oikotien organisoiman Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tavoitteena on parantaa nuorten kesätyökokemuksia ja tarjota heille laadukkaita ja vastuullisia kesätyöpaikkoja. Kuntarekry on kampanjan yhteistyökumppanina jo seitsemättä vuotta!

Tänä vuonna Kuntarekry tarjoaa kaikille kampanjaan osallistuville työnantajille kesätyöntekijöiden perehdytykseen Intro-perehdytysohjelmiston. Intro on suunniteltu tehostamaan uusien työntekijöiden perehdytystä ja tuomaan näkyvyyttä perehdytyksen etenemiseen. Samalla Intro helpottaa perehdyttäjien työtä ja huolehtii, että kaikki perehdytykseen liittyvät tehtävät tulevat tehdyiksi ajallaan.

Kunta-ala tarjoaa kesätöitä myös alle 18-vuotiaille nuorille. Moni nuori löytääkin ensikosketuksen työelämään Kuntarekryn sivujen kautta. Kesätöitä on tarjolla eri toimialoilla eri pituisina ajanjaksoina. Jotkut tehtävät vaativat alan opintoja, mutta alle 18-vuotiaiden työt eivät vaadi tutkintoon tähtääviä opintoja tai aiempaa työkokemusta.

Joko sinulla on kesätyöpaikka tiedossa? Kuntarekryn sivuille tulee päivittäin lisää kesätyöpaikkoja eri puolilta Suomea. Käy katsomassa tämänhetkiset kesätyöpaikat ja hae sinua kiinnostavia tehtäviä kätevästi Kuntarekryn sivuilla. Voit rajata hakutuloksia esimerkiksi oman paikkakuntasi tehtäviin.

Tästä kesätyöpaikkoihin!

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista