Skip to main content

Kuntarekry näkyy ja saavuttaa

8.5.2019 12:38

Kuntarekry näkyy ja saavuttaa

Kuntarekry.fi-palvelulla on vuodessa yli 2,1 miljoonaa käyttäjää. Kasvu on ollut vuosittaista. Sivuston uudistuttua vuoden alussa odotamme myös tänä vuonna kasvua.

Vilkkainta sivustolla oli tammi-maaliskuussa, kun kesätyönhaku pyörähti käyntiin. Muita hakupiikkejä ovat esimerkiksi flunssakausi ja kevätliukkaat, kun sairastumisten tai onnettomuuksien takia on paljon työtilaisuuksia sijaisille. Opettajat etsivät töitä maalis-huhtikuussa ja taas elokuussa. Myös valmistuminen lukukausien päättyessä näkyy kävijämäärissä.

Sivuiltamme haetaan myös paljon ohjeita esimerkiksi CV:n tekoon, työhaastatteluun valmistautumiseen, kunta-alan palkkaukseen ja keikkatyön löytämiseen.

Kerromme työpaikoista myös Facebookissa ja Instagramissa

Kuntarekry on totta kai läsnä myös somessa. Facebookissa kerromme avoimista työpaikoista ja jaamme ajankohtaista tietoa työnhakemisesta: tuoreita juttuja mediasta ja omia uutisiamme, jotka löydät myös Kuntarekryn Ajankohtaista-osiosta.

Välillä meiltä kysytään, miksi joku tietty työpaikka nousee Facebook-päivityksiimme. Vastauson esimerkiksi persoonallinen ilmoitus, poikkeuksellinen tehtävä, työpaikkojen määrä tai maantieteellinen peruste – siinä pyrimme tasapuolisuuteen.

Instagram on Kuntarekryn työpaikkaviestinnässä aivan yhtä merkityksellinen kanava kuin Facebook. Koska sen luonne on visuaalinen, korostuu sopivan kuvamateriaalin löytäminen. Se ei aina ole kovin helppoa. Jos haluat jakaa tilanteita omasta työpäivästäsi, ota yhteyttä viestintä@kuntarekry.fi – aloitetaan hyvä yhteistyö.

Sekä Facebookia että Instagramia päivitämme lähes päivittäin. Kun sanottavaa on, niin useammankin kerran päivässä. Kumpikin kanava toimii myös kommentointi- ja palautekanavana.

Alkuvuosi on tapahtumien sesonkiaikaa. Kiireisimpänä viikkona Kuntarekryn rekryasiantuntijat olivat neljässä tapahtumassa eri puolella maata. Kerromme somekanavissamme tapahtumiin osallistumisesta ja välitämme tunnelmia tapahtumapaikalta. Myös sinä voit lähettää itsestäsi kuvan osastollamme, jaamme sen Instassa. Kerro, minkälaisia työpaikkoja etsit ja minkälaiset vinkit sait. Muista merkitä #kuntarekry

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista