Skip to main content

Tapahtumissa tavataan 60 000 työnhakijaa!

17.1.2020 15:29

Tapahtumissa tavataan 60 000 työnhakijaa!

Tammi- ja helmikuu ovat rekrytapahtumien osalta vilkasta aikaa. Kuntarekry kiertää erilaisissa oppilaitosten ja muiden organisaatioiden järjestämissä rekrytointitapahtumissa aktiivisesti koko vuoden ajan.

Tapahtumissa kohderyhminä ovat mm. korkeakouluopiskelijat, toisen asteen opiskelijat, uran vaihtajat ja ammattiryhmistä opettajat ja lähihoitajat. Kerromme työnhakijoille tietoa kuntatöistä, kesätöistä ja keikkatöistä. Ohjeistamme tarvittaessa, kuinka palveluun rekisteröidytään ja hakulomake täytetään. Suuressa roolissa ovat luonnollisesti asiakkaidemme avoimet työpaikat, jotka ovat julkaistuna Kuntarekry-sivustolla. Meiltä saa kysyä, mitä tahansa kuntatyöhön liittyvää ja autamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuntarekry kiertää vuosittain 30-40 eri tapahtumassa. Tapahtumien kautta tavoitamme arviolta 60 000 työnhakijaa vuosittain. Suurimpina vuotuisina tapahtumina ovat Ecuca 18 500 kävijällä ja Studia 13 000 kävijällä.

Tammikuussa olemme olleet jo mukana

  • My Future Work, Arcada AMK, Helsinki
  • Contact Expo, Turun kauppakorkeakoulu, Turku
  • Naantalin rekrymessut
  • Duunittamo Tori

Ja tulemme vielä osallistumaan

Helmikuussa luvassa lisää tapahtumia, esimerkiksi Kuopiossa, Lahdessa, Porvoossa, Tampereella ja Vaasassa. Seuraa Kuntarekryn Tapahtuma-sivustoa, niin tiedät, missäpäin Suomea milloinkin liikumme.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista