Skip to main content

Kuopion Vesi Oy:n työpaikat löytyy jatkossa Kuntarekrystä

8.9.2022 08:30

Kuopion Vesi Oy:n työpaikat löytyy jatkossa Kuntarekrystä

Kuntarekry.fi -sivustolta löydät nyt myös Kuopion Vesi Oy:n työpaikat! Aika tutustua hieman työnantajaan.

Kuopion Vesi Oy on Kuopion kaupungin ja Siilinjärven kunnan omistama vesihuoltolaitos, joka Pohjois-Savon suurimpana vesihuoltotoimijana vastaa taajamien vesihuoltopalveluista omistajakuntiensa alueella. Työnantajana Kuopion Vesi Oy on vakaa kotimainen yhtiö, joka tunnetaan osaamisestaan. Yhtiö työllistää tällä hetkellä yli 90 henkilöä, mutta myös kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita palkataan vuosittain.

Työsuhde-etuina tarjotaan mm. liikunta- ja kulttuuri- ja hyvinvointietuudet, yhteiset liikuntavuorot, hyvät työterveyspalvelut ja lomaedut sekä yhteisiä henkilöstötapahtumia. Itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen suhtaudutaan myös kannustavasti. Työpaikkana Kuopion Vesi Oy on moniammatillinen asiantuntijayhteisö, jossa yhteisiä toimintatapoja arvostetaan mutta jokaisen omaa persoonaa saa tuoda rohkeasti esiin.

”Huolehdimme siitä, että Kuopion Vesi Oy on hyvä paikka tehdä vesihuollon vastuullisia ja merkityksellisiä työtehtäviä. Pääsääntöisesti meillä tehdään pitkiä työuria, mutta on meillä kuitenkin aika ajoin avoimia työpaikkoja tarjolla”, Kuopion Vesi Oy:n henkilöstöpäällikkö Ulla Liukkonen kertoo.

Ulla uskoo rekrytointiprosessien olevan jatkossa sujuvampia kun rekrytoinnit on keskitetty Kuntarekryyn, joka on myös käyttäjäystävällinen työnhakijoille. Tällä hetkellä haettavana on suunnitteluinsinöörin tehtävä ja voit myös jättää avoimen hakemuksen!

Kuopion Vesi Oy Kuntarekryssä

Kuopion Vesi Oy nettisivut

Kuopion Vesi Oy – Vastuullinen toimija ja luotettava hyvän elämän kumppani

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista