Skip to main content

Miksi kaikkien työnantajien paikat eivät näy Kuntarekryssä?

19.3.2020 13:14

Miksi kaikkien työnantajien paikat eivät näy Kuntarekryssä?

Teimme loppuvuodesta kyselyn teille Kuntarekry.fi –sivuston vierailijoille ja ajattelimme jakaa kyselyn tuloksia myös teille. Tämä kyseinen aihe oli herättänyt ihmetystä, joten pyrimme nyt vastaamaan siihen kysymykseen miksi kaikkien työnantajien ilmoitukset eivät löydy sivustolta.

Kuntarekry-palvelu on kunnille suunnattu rekrytointikokonaisuus, johon kuuluu rekrytointijärjestelmä, työnhakusivusto sekä useita muita lisäominaisuuksia. Kuitenkaan kaikki Suomen kunnat eivät käytä Kuntarekryä rekrytoinneissaan, vaan heillä on vapaus itse valita mitä järjestelmää käyttävät ja missä julkaisevat ilmoituksensa.

Me siis tarjoamme työnantajille paikan, jossa he voivat julkaista ilmoituksensa ja tavoittaa potentiaalisia työnhakijoita. Kuntarekry-palvelun tarkoitus on auttaa Suomen kuntia sekä kunta-alalla toimivia organisaatioita rekrytoinnin kehittämisessä sekä mahdollistaa yhteinen paikka, jossa työnhakijat ja työnantajat voivat kohdata toisensa. Kuntarekrystä ei myöskään tästä syystä löydy esimerkiksi yksityisen sektorin ja yritysten työpaikkoja.

Yksi avoin kysymys oli esimerkiksi ”Miksi Seinäjoen keskussairaalan työpaikat eivät ole Kuntarekryssä?” Tähän vastauksena, nyt on ja pääset tutustumaan niihin täällä.

Avoimiin työpaikkoihin voit tutustua täällä

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista