Skip to main content

Päivitä profiilisi kesäkuntoon

17.6.2021 13:44

Päivitä profiilisi kesäkuntoon

Päivitä Kuntarekryn profiilisi kesäkuntoon, jotta työnhaku sujuu mukavasti kesän aikana ja sen jälkeenkin. Profiili on tärkeää pitää ajan tasalla sekä aktiivisena, jotta tietosi säilyvät. Mikäli et käytä tai päivitä profiiliasi kahteen vuoteen, poistuvat tietosi järjestelmästä. Päivitä siis profiilisi nyt ja nauti kesästä huoletta!

Varmista että tiedot ovat ajan tasalla

Vielä viimeinen rutistus ja profiilin tietojen tarkistus on hyvä tehdä. Näin ollen varmistat, että kaikki tietosi ovat ajan tasalla ja sinun ei tarvitse aloittaa profiilin kokoamista alusta. Samalla profiili toimii automaattisesti digitaalisena CV:nä ja hakemuspohjana, jota voit hyödyntää tarvittaessa nopeastikin. Tietojen päivittäminen tietyn väliajoin pitää profiilisi aktiivisena, jolloin tietosi säilyvät järjestelmässä.

Kopioi profiilin tiedot

Kun luot profiilisi, voit tallentaa profiilin tiedot ja käyttää niitä suoraan seuraavassa hakemuksessasi. Eli kun uusi sinua kiinnostava työpaikka tulee vastaan, voit kopioida tietosi suoraan hakulomakkeelle, tehdä tarvittavat muokkaukset ja lähettää hakemuksen. Oman profiilin tallentaminen nopeuttaa ja helpottaa hakemusten lähettämistä, etenkin mobiililaitteilla. Älä kuitenkaan tee sitä virhettä, että haet jokaista vastaantulevaa paikkaa samalla tallennetulla profiililla. Jokaisen työnantajan hakemus voi olla erilainen ja kysymykset vaihtua. Näin ollen, et mene siihen ansaan, että vastailet mitä vain. Täältä löydät lisätietoja profiilin kopioimisesta.

Hakuvahti varmistaa, että työpaikat eivät mene ohitsesi

Kun lomailet ja keräät voimia, varmista että sinulla on hakuvahti asetettuna päälle. Hakuvahti ilmoittaa sinulle aina, kun sinua kiinnostava työpaikka aukeaa. Näin ollen varmistat, että sinua kiinnostavat työpaikat eivät mene ohi kesälläkään. Hakuvahdin asettamisen ohjeet löydät täältä.

Pidä keikkakalenterisi ajan tasalla

Jos teet keikkoja ja tiedät, että sinulla on tiettyjä ajankohtia, jolloin et halua tehdä keikkatöitä tai jolloin keikkatyöt sopivat oikein hyvin kesäsuunnitelmiisi, voit käydä päivittämässä käytettävyystietosi tuon ajan osalta. Ikävä kyllä Kuntarekryn keikkakalenteri ei vielä kykene ennustamaan säätietoja, jolloin se voisi automaattisesti laittaa sinut käytettäväksi sadepäivien ajaksi ja biitsille aurinkoisiksi päiviksi. Sen puolen joudut tekemään itse, mutta täältä löydät lisäohjeita käytettävyyskalenterin ylläpitoon.

Avoimiin työpaikkoihin pääset tutustumaan alla olevasta painikkeesta.

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista