Pidä profiilisi ajan tasalla

16.1.2020 15:30

Pidä profiilisi ajan tasalla

Olitpa sitten uusi tai jo kokenut Kuntarekryn käyttäjä, on tärkeää palata omaan profiiliin aika ajoin ja varmistaa, että tietosi ovat ajan tasalla. Vaikka et tällä hetkellä etsisi aktiivisesti töitä, voi juuri sinulle sopiva paikka tulla eteen yllättäenkin.

Jos et ole kirjautunut pitkään aikaan Kuntarekryn hakijaportaaliin, suosittelemme että käyt ainakin vilkaisemassa miltä profiilisi näyttää. Voi olla, että viime aikoina olet oppinut uusia taitoja, CV:si on päivittynyt uudella osaamisella tai olet keksinyt uusia asioita, joita lisätä työhakemukseesi. Varmistamalla, että tietosi ovat ajan tasalla, pääset tehokkaammin aloittamaan uuden työpaikan hakemisen, jos sellainen tilanne tulee eteen.

Käy päivittämässä profiilisi tästä

Kopioi tietosi omaan profiiliin

Kuntarekryyn on mahdollista tallentaa työkokemus- ja tutkintotietojaan omaan profiiliin, vaikka ei juuri sillä hetkellä ole hakemassa tiettyä työpaikkaa. Omaan profiiliin voi kopioida tiedot myös jo jostakin lähetetystä hakemuksesta, avaamalla ko. hakemus ja klikkaamalla Kopioi profiiliksi -nappulaa. Omaan profiiliin talletettuja tietoja voi kopioida uusille hakemuksille, jos olet valinnut omassa profiilissa Profiilini tiedot voidaan kopioida pohjaksi uusiin hakemuksiini.

Uuteen hakulomakkeeseen on mahdollista kopioida tiedot joko omasta profiilista tai viimeisimmältä lähetetyltä hakulomakkeelta. Huomioithan kuitenkin, että tiedot eivät siirry omasta profiilista sijaisrekrytoinnin hakulomakkeelle.

Oma profiili toimii samalla hyvänä alustana säilyttää ajankohtainen osaaminen, kirjoittaa hyviä hakemuspohjia sekä päivittää omia tietojasi paikassa, jossa ne ovat varmassa tallessa. Näin ollen jos työnhaku yhtäkkiä tulee ajankohtaiseksi, pääset nopeasti alkuun työnhaun kanssa.

Ja jotta sinua kiinnostavat tehtävät ei mene ohi, voit myös valjastaa Kuntarekryn hakuvahdin ilmoittamaan sinua kiinnostavista työpaikoista. Ohjeet hakuvahdin käyttöön löydät tästä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista