Skip to main content

Profiili kesäkuntoon

16.6.2020 11:00

Profiili kesäkuntoon

Kesä ja helteet ovat löytäneet Suomen. Siksi voi olla vaikeaa asennoitua vaikkapa työnhakuun. Jotta työnhakusi sujuisi mahdollisimman kevyesti kesän aikana, tässä muutamia vinkkejä, miten pidät Kuntarekryn profiilisi kesäkunnossa.

Varmista että tiedot ovat ajan tasalla

Vielä viimeinen rutistus ja profiilin tietojen tarkistus on hyvä tehdä. Näin ollen varmistat, että kaikki tietosi ovat ajan tasalla ja sinun ei tarvitse aloittaa profiilin kokoamista alusta. Samalla profiili toimii automaattisesti digitaalisena CV:nä ja hakemuspohjana, jota voit hyödyntää tarvittaessa nopeastikin.

Kopioi profiilin tiedot

Kun luot profiilisi, voit tallentaa profiilin tiedot ja käyttää niitä suoraan seuraavassa hakemuksessasi. Eli kun uusi sinua kiinnostava työpaikka tulee vastaan, voit kopioida tietosi suoraan hakulomakkeelle, tehdä tarvittavat muokkaukset ja lähettää hakemuksen. Oman profiilin tallentaminen nopeuttaa ja helpottaa hakemusten lähettämistä, etenkin mobiililaitteilla. Älä kuitenkaan tee sitä virhettä, että haet jokaista vastaantulevaa paikkaa samalla tallennetulla profiililla. Jokaisen työnantajan hakemus voi olla erilainen ja kysymykset vaihtua. Näin ollen, et mene siihen ansaan, että vastailet mitä vain. Täältä löydät lisätietoja profiilin kopioimisesta.

Hakuvahti varmistaa, että työpaikat eivät mene ohi

Kun lomailet ja keräät voimia, varmista että sinulla on hakuvahti asetettuna päälle. Hakuvahti ilmoittaa sinulle aina, kun sinua kiinnostava työpaikka aukeaa. Näin ollen varmistat, että sinua kiinnostavat työpaikat eivät mene ohi kesälläkään. Hakuvahdin asettamisen ohjeet löydät täältä.

Pidä keikkakalenterisi ajan tasalla

Jos teet keikkoja ja tiedät, että sinulla on tiettyjä ajankohtia, jolloin et halua tehdä keikkatöitä tai jolloin keikkatyöt sopivat oikein hyvin kesäsuunnitelmiisi, voit käydä päivittämässä käytettävyystietosi tuon ajan osalta. Ikävä kyllä Kuntarekryn keikkakalenteri ei vielä kykene ennustamaan säätietoja, jolloin se voisi automaattisesti laittaa sinut käytettäväksi sadepäivien ajaksi ja biitsille aurinkoisiksi päiviksi. Sen puolen joudut tekemään itse, mutta täältä löydät lisäohjeita käytettävyyskalenterin ylläpitoon.

Ja avoimiin työpaikkoihin pääset tutustumaan alla olevasta painikkeesta.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista