Skip to main content

Terveisiä Työtä-karnevaaleilta

6.11.2023 15:08

Terveisiä Työtä-karnevaaleilta

Olimme mukana Työtä-karnevaaleilla Joensuussa perjantaina 3.11!

Joensuu Areenalla järjestetyssä tapahtumassa kävi runsaasti väkeä nelituntisen tapahtuman aikana. Juttelimme ständillämme lukuisten työnhakijoiden kanssa Kuntarekrystä ja kunta- ja hyvinvointialuesektorin työmahdollisuuksista.

Suurimmalle osalle kävijöistä Kuntarekry oli entuudestaan tuttu – työpaikkoja oli etsitty ja haettukin Kuntarekryn kautta. Osalla oli hakuvahti kytkettynä käyttöön, mutta osalle se oli positiivinen uusi tuttavuus, jota aiottiin hyödyntää oman työnhaun tukena. Enemmän palvelua käyttäneet antoivat positiivista palautetta myös sivuston selkeydestä ja helppokäyttöisyydestä.

Eniten oltiin kiinnostuneita Pohjois-Karjalan alueen työmahdollisuuksista, toimialoista erityisesti erilaiset hallinnon toimistotehtävät kiinnostivat. Myös sijaisuuksista käytiin paljon keskustelua sekä keikkatöitä hakeneiden että osa-aikatyötä harkitsevien kanssa. Työnantajilta toivottiin aktiivista keikkatyöhakemusten ja avointen hakemusten käsittelyä. Lisäksi työnantajilta toivottiin mm. mahdollisuutta jättää liitteitä rekrytointien hakulomakkeilla.

Kokonaisuudessaan messupäivä oli onnistunut ja mukava kokemus täynnä tärkeitä kohtaamisia työnhakijoiden kanssa!

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista