Tunnus tai salasana unohtunut? Ei hätää!

17.11.2020 15:32

Tunnus tai salasana unohtunut? Ei hätää!

Löysitkö itsellesi sopivan työpaikan ja ajattelit aloittaa hakemuksen täyttämisen. Ja sitten se iski: Mikä on tunnukseni tai salasanani? Mistä minä nyt niitä enää muistan. Ei hätää, näillä ohjeilla saat unohtuneen tunnuksen tietoosi tai luotua itsellesi uuden salasanan.

Klikkaa itsesi hakijaportaalin kirjautumissivulle Kuntarekry.fi –sivuston oikeasta laidasta. Klikkaamalla kirjautumissivulla ”Unohditko tunnuksen tai salasanan” –painiketta, pääset lisäämään sähköpostiosoitteesi tai tunnuksesi ja luomaan itsellesi uuden salasanan. Täyttämällä sähköpostiosoitteesi tai jos muistat tunnuksesi, saat lähetettyä sähköpostiisi viestin itsellesi, joka tulee osoitteesta tiedote@kuntarekry.fi ja sisältää linkin salasanan uusimiseen.

Klikkaamalla linkkiä pääset Luo uusi salasana näkymään, josta löydät myös omat käyttäjätunnuksesi. Salasanaan liitetyt käyttäjätunnukset näkyvät sivulla pilkulla erotettuna ja niitä voi olla useampia, jos olet luonut samalla sähköpostiosoitteella useampia tunnuksia.

Lisäämällä kenttiin uuden salasanan ja klikkaamalla ”vaihda salasana” -painiketta, päivittyy se automaattisesti kaikkiin tileihin, jotka olet luonut kyseisellä sähköpostiosoitteella. Salasanan vaihdon jälkeen pääset kirjautumaan normaalisti kirjautumissivulla tunnuksesi ja uuden salasanasi avulla.

Jos sinulla on useita tilejä, mutta käytät vain yhtä. Voit helposti poistaa ylimääräiset. Ohjeet tilin poistamiseen löydät täältä

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista