Tunnus tai salasana unohtunut? Ei hätää!

30.7.2021 09:25

Tunnus tai salasana unohtunut? Ei hätää!

Löysitkö itsellesi sopivan työpaikan ja ajattelit aloittaa hakemuksen täyttämisen. Ja sitten se iski: Mikä on käyttäjätunnukseni tai salasanani? Mistä minä nyt niitä enää muistan. Ei hätää, näillä ohjeilla saat unohtuneen käyttäjätunnuksen tietoosi tai luotua itsellesi uuden salasanan.

Klikkaa itsesi hakijaportaalin kirjautumissivulle Kuntarekry.fi –sivuston oikeasta laidasta. Klikkaamalla kirjautumissivulla ”Unohditko tunnuksen tai salasanan” –painiketta, pääset lisäämään sähköpostiosoitteesi tai tunnuksesi ja luomaan itsellesi uuden salasanan. Täyttämällä sähköpostiosoitteesi tai jos muistat tunnuksesi, saat lähetettyä sähköpostiisi viestin itsellesi, joka tulee osoitteesta tiedote@kuntarekry.fi ja sisältää linkin salasanan uusimiseen.

Klikkaamalla linkkiä pääset Luo uusi salasana -näkymään, josta löydät myös omat käyttäjätunnuksesi. Salasanaan liitetyt käyttäjätunnukset näkyvät sivulla pilkulla erotettuna ja niitä voi olla useampia, jos olet luonut samalla sähköpostiosoitteella useampia tunnuksia.

Lisäämällä kenttiin uuden salasanan ja klikkaamalla ”vaihda salasana” -painiketta, päivittyy se automaattisesti kaikkiin tileihin, jotka olet luonut kyseisellä sähköpostiosoitteella. Salasanan vaihdon jälkeen pääset kirjautumaan normaalisti kirjautumissivulla käyttäjätunnuksesi ja uuden salasanasi avulla. Voit myös käydä katsomassa ohjevideon aiheesta täältä.

Jos sinulla on useita tilejä, mutta käytät vain yhtä, voit helposti poistaa ylimääräiset. Ohjeet tilin poistamiseen löydät täältä.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista