Skip to main content

Tutustutaan hyvinvointialueisiin: Kymenlaakso

13.1.2023 14:03

Tutustutaan hyvinvointialueisiin: Kymenlaakso

”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160 000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Haluamme kehittyä, jotta koko työympäristö voi kehittyä. Meidän on mahdollista osallistua alueellisiin ja valtakunnallisiin koulutuksiin, lisäksi käytössämme on verkko-oppimisympäristö Pinja, joka mahdollistaa onnistuneen kasvun.

Meidän työyhteisöihin ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Kaikki kuuluvat porukkaan ja ketään ei jätetä yksin. Työyhteisöissämme vallitsee erinomainen tiimihenki, ja uudet tulokkaat otetaan avosylin vastaan. Kollegoille tukea tarjotaan säästelemättä. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään.

Tarjolla on vakituisia työsuhteita ja kesä- ja keikkatöitä! Tutustu tarkemmin Kymenlaakson hyvinvointialueen työmahdollisuuksiin täältä.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista