Skip to main content

Voit nyt ilmoittautua vapaaehtoistyöhön

9.4.2020 14:23

Voit nyt ilmoittautua vapaaehtoistyöhön

Parhaillaan vallitseva poikkeustila on tuonut haasteita myös kunta-alalle. Monien alojen ammattilaisista on pulaa ja etenkin terveydenhoitoalalla työvoiman saamiseen on ollut haasteita. Useammassa organisaatiossa on myös lähdetty luomaan erilaisia vapaaehtoistyöhön perustuvia palvelumalleja. Päätimme avata Kuntarekryyn yleisen vapaaehtoishakemuksen tukemaan kuntia poikkeustilanteessa.

Me Kuntarekryssä olemme miettineet, miten voisimme tukea kuntia lisävoimien saamisessa ja päätimme avata Kuntarekryyn yleisen vapaaehtoishakemuksen. Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua kuka tahansa joka kokee, että hänestä voisi olla apua tässä haastavassa tilanteessa. Ilmoittautuminen perustuu täysin vapaaehtoisuuteen.

Jos haluat ilmoittautua toimi näin

Mene Kuntarekry.fi –sivustolta löytyvään ”Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi” –hakemukseen ja jätä tietosi. Kerro omasta osaamisestasi ja millaisiin rooleihin voisit sopia. Vapaaehtoishakemusten näkyminen työn koordinoijille määräytyy alueellisesti sen perusteella missä päin Suomea olet kiinnostunut työskentelemään.

Kuntaorganisaatiot voivat tarjota työtehtäviä esimerkiksi puhelimitse tai Kuntarekryn automatisoidun tekstiviestihaun avulla.

Toivomme, että tämän myötä saamme apuvoimia ja vapaaehtoisia liikkeelle. Samalla toivomme, että tästä tilanteesta päästään mahdollisimman pian elämään normaalia arkea.

Kiitos kun autat!

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista