Skip to main content

Kunta-alan rekrytointitapahtuma 17.3.2021

Kunta-alan rekrytointitapahtuma 17.3.2021
  • Tapahtuma on jo päättynyt.
  • Kuntarekrymessut.fi

Tule tapaamaan kunta-alan työnantajia ja löydä seuraava työpaikkasi!

Kuntarekry järjestää valtakunnallisen kunta-alan rekrytointitapahtuman osoitteessa www.kuntarekrymessut.fi. Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti ja siellä voi tutustua kunta-alan monipuolisiin työnantajiin sekä työpaikkoihin ympäri Suomen! Tapahtuma-alue on avoinna 17.3. klo 9-16.00. Tapahtuma on maksuton ja sinne voi tulla tapahtumapäivänä ilman rekisteröitymistä. Jos kuitenkin haluat, että lähetämme sinulle muistutuksen ennen tapahtumaa ja aloituspäivänä, jätä sähköpostiosoitteesi alareunasta löytyvän painikkeen kautta.

Osallistu tapahtumaan

Chattaile työnantajien edustajien kanssa

Tapahtumassa on paikalla useita kuntatyönantajia esittelemässä työmahdollisuuksiaan ja voit olla tapahtuman aikana suoraan yhteydessä työnantajiin. Jos etsit vaikkapa keikkatöitä, vakituista paikkaa, harjoittelupaikkaa tai vaikkapa kesätöitä, voi se hyvinkin löytyä juuri tästä tapahtumasta.

Tapahtuman aikana voit käydä tutustumassa työnantajiin ja keskustella suoraan heidän kanssaan. Tapahtumasta löydät myös työnantajien puheenvuoroja erilaisista työn hakemiseen liittyvistä aiheista ja saat vinkkejä Kuntarekry-järjestelmän käyttöön.

Lisäksi tapahtumassa on myös arvontoja, joista voit voittaa mahtavia palkintoja! Tätä tapahtumaa ei siis kannata jättää väliin!

Tilaa muistutus messuista

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista